190509! (förhandsmedelande)

Måste bara lägga ut ett stort GRATTIS till mamma som fyller 41 på tisdag när jag inte är hemma!! Hare bäst !!



Bilden är från mammas 40års fest! Älskar dig !!

160509!

Hade härlig da idag i skolan som alla andra fredagar ! Började 9 och slutade 12 ! Hämtade syster på skolan sen med räsermoppen min ! Färgade håret på jennie när ja kom hem men de vart grått så då for vi på ica o köpte en ny färg! Färgade om de och då vart de brunt! Har ätit tacos nu o snart kommer Jessica.... Då ska jag slinga henne o hon ska färga mig!  Blir rödbrun som sagt... Nu ska jag packa de sista eftersom jag far till Frankrike ikväll!! Kommer då tyvärr inte kunna skriva förns den 25e då jag kommer hem...  Men sms gärna ikväll! Svarar inte heller på tellefonen eller på sms när jag är där nere för det kommer vara jag som får betala alla kostnader!




Pöss!

Hårfärg!

Har varit och köpt hårfärg idag så imorgon ska jag färga håret på syster och slinga Jessica... Jessica ska även färga mig så de blir massor med färg imorgon!! Jag blir en nyans ljusare fast fortfarande rödbrun!!

I Like To Be A Red Head!!


Dans!!!

Hemma nu igen. Var hemma tidigar oxå när vi hade 2h hål... Jag är på jättebra humör idag för jag ska ner och dansa idag, ska kanske börja köra med tävlingsgruppen showbizz! ska bli jätteroligt iaf fast emma ska inte vara där idag så de blir pisamt!!
 Någon som evt vart fan dom säljer tjocka guldpennor i den här stan?! Letat överallt men hittar ingen!! Skulle behöva en för att kunna göra klart min tavla!!




Pöss!! Extra mkt pöss på Emma som fixade att ja fick komma idag :D

140509!

Klev upp tidigt och for till ostiopaten idag. Hon knäckte till ryggen på mig igenn så ja slipper sitta och ha superont på bussen... Var klar vid 8 så då for jag hem o bytte byxor oxh satte mig här en stund. Ska nu fara på skolan och sätta mig o rita i 3 timmar.... Har bild men kommer inte ihåg vad det är vi gör ! Aja är hemma vid halv 4 kanske idag...


130509!

Det vart juh skolan igen idag då , hade råkat ställt klocan en timme för tidigt så gick upp på toa o sen gick jag och la mig igen... Skrev nationnella i matte A idag de första jag gjorde, det gick faktisktbra tror jag ! Se vert det hem till mamma och hämta lite grejer och byta resväska... Jag far till Frankrike på fredagnatt nämnligen!! Ska bli jätteroligt att träffa massa nytt folk! Det som är mindre roligt är bussresan på 34 timmar!! *suck*

Pöss!


120509!

Har kommit hem från skolan nu, vi hade formgivning på morgonen så de kommer en bild på halsbandet ja gjorde klart idag. Om en timme ska jag fara o träna, tyvärr sista träningen för den här gången men ska faktiskt sluta och börja dansa igen fast hellst tävlingsdansa.... Vill även börja bugga så säg till om du har lust o hänga på, största problemet är bara att hitta en kille att dansa med... Iaf efter träningen blir det direkt till kusinerna på smink och kryddparty.. :)  kanske hittar mig nå nytt bra smink... skulle behöva en ny rouge iaf!!



Såhär såg jag ut idag, byxorna va dom jag köpte igår!! :)




Min nya väska!



Halsbandet som jag gjorde klart idag :D


110509

Var alldeles för trött för att skriva igår klev upp vid halv 2 !! Sitter här nu iaf men jag har riktigt tråkigt och är jättehungrig, det var nämnligen soppa i skolan ! Inte gott!! Men nu blir de stekt fisk och potatis med massa gott!!!  Skolan var lika jobbig idag som alla andra måndagar!! Men det vart iaf stan efter de så jag köpte mig ett par jeans på gina trocot för 499 kr (konstigt nog var dom lång i bena! Det är svårt o köpa jeans när man är tjej och 182!!) och så vart det en väska från accent för 399 ! de kommer bilder påå de ikväll orkar inte knäppa nu!
Nu blir de mat iaf!!



Gammal bild sen en fotograferig med kussarna!!



Pöss!


Snark!

Är nu hemma från uppvisningar o allt vad de heter!! Har även ätit jättegott idag!! Friterade räkor, Grillade kycklingspätt med jordnötssås, kyckling med casheivnötter (eller hur de nu stavas) o så ris te de!!! Anders som gjorde så de va hemlagat o supergott!!! Ska nog snart gå isäng iaf ! Är jättetrött efter dagen och vissa saker har inte gjort saken bättre men GodNatt!!!




Pöss!

090509

Hemmkommen från en uppvisning nu! De gick skit om ja får säga de själv! Ska även ner och göra en ikväll oxå men då går de bättre!! Det är sista uppvisningen ikväll så kom och kolla om ni har lust! De är ju även riktiga artister och så med eftersom det är en musikal!! O de är juh även smart och komma om ni vill se mig dansa i rosa nattlinne!! 

Nu ska ja gå in o käka toast !

pöss!

Hemma!

Gud va skönt det är att vara hemma igen!! Det var riktigt jobbigt att joba idag... Började 17.00 o gick vid 21.00 bara 4 h men jobbigt ändå!! de va inte så mkt folk heller men jag var för de mästa själv i kassan + att ja hade matsalen! *suck* Man kan säga att jag har ont i rygge igen nu.. ostiopatens jobb idag var nog inte plaserad på den bästa tiden!  Nu ska jag iaf gå in o ta mig något riktigt gott fika! har inte käkat sedan kl16.00 !!



Pöss

080509

Ja idag är de fredag... och jag ska jobba ikväll... kul kul när man hade kunnat varit på stan med kompisarna!! Aja har iaf varit ner o handlat lite idag efter skolan och efter ostiopaten som fixade min rygg!! Det blev ett halsband (ett långt guldhalsband) skitsnyggt va de!! De vart även lite bra o ha grejer som hårspray från klippoteket, en koncealer och ett läppglans! Allt de från H&M de kommer bild på de senare idag ! Hittade även ett par jeans och en snygg tröja idag ! Ska nog köpa jeansen imorgon!!


Förövrigt såg ja ut såhär idag !!


Pöss!

Städat!

Nu har jag städat HELA lägenheten! De ända som är kvar är disken!! Jag känner mig jätteduktig!! Förut såg man inte ens mitt matbord man nu gör man de !! sovrummsgolvet var oxå ganska fullt men där är inte en pryl nu längre!! duktig ja !!Även att de känns som jag har lite för mkt toaprytlar ! skåpet är fullt innuti och åvanpå + att jag har en del i garderoben i hallen oxå!!



matrum typ :)  

                  
   


Pöss!

070509

Hittade en rolige text på en sida nyss om att din hårfärg förklarar hur du är i sängen ! Så nu är det bara att kolla vad som förväntas! Jag är ju ljusbrun igentligen så de stämde lite bättre än min mörkt rödbruna just nu!!




En ny brittisk undersökning har kartlagt hur kvinnors hårfärg påverkar deras sexliv.

Den första upptäckten forskarna gjorde var att rödhåriga kvinnor har mest sex. I genomsnitt tre gånger i veckan fick rödhåriga kvinnor till det, medan siffran för brunetter låg på två gånger i veckan.

Mest äventyrliga i sänghalmen visade sig dock blondinerna vara. En fjärdedel av de blonda kvinnorna uppgav att de var öppna för att "testa nya saker", skriver Daily Mail. En av fem blondiner sa också att de haft sex på en äng, och en av tjugo hade haft sex på ett tåg.

Ljushåriga kvinnor var dessutom mest benägna att ha one-night-stands: 65 procent av blondinerna svarade ja på frågan om de haft en förbindelse för en natt. Hos brunetterna svarade knappt hälften 50 procent ja.

Svarthåriga kvinnor seglade upp i toppen i otrohetsligan. 44 procent av kvinnorna med svart hår erkände att de haft en affär, medan siffran för blondiner var 33 procent.


Pöss!
 

070509

Klev upp vid 7.20 imorse för att fixa mig och fara iväg till skolan... till min förvåning vart jag klar 45 min innan jag behövde åka så jag gick omkrink i lägenheten o funderade på nått att göra men kom inte på något! Började 9.10 med nationelltprov i engelska inte kul eftersom jag suger på de ! Hemma sen 1 timme tillbaka nu o gjorde mig lite nudelsoppa till lunch gott o nyttigt säger vi!!  Sjukanmält mig från jobbet så ikväll blir det att städa hela lägenheten och kanske diska lite! De kan behövas! Nu ska ja hitta på något kul en stund! Sortera kläder kanske ?! ;)




Pöss!

060509

Nu kommer det ett till inlägg nästan på en gång.. :)  sitter nu och pluggar naturkunskap, de är jättetråkigt!! ringde nyss och sjukanmälde mig för imorgon, jag skulle ha jobbat men så vart de inte ska jobba på fredag istället! Fortfarande jätteont i halsen så ska snart gå in och ta mig en jättestor kopp te med mycket honung i !! *gott gott* Måste även till skolan imorgon för att skriva nationellt prov i engelska om jag nu orkar... Det är juh dumt att skriva sämmre än vad jag skulle ha gjort annars!!

Puss!

060509!

Nu har jag bestämt mig för att försöka komma igång riktigt med bloggandet! Har tagit bort allt gammalt och ska börja på nytt!

Dagen idag har spenderas hemma eftersom jag är jätteförkyld! Jag går på nässpray och mucoangin, jättevidriga halstabletter!! Var även hemma hela dan igår och då pysslade jag lite med att sätta ihop ett armband! Det är armandet på bilden :D Riktigt nöjd faktiskt!
 


RSS 2.0