Tagga !

Är grymt taggad nu tills ikväll! sitter och fixar naglarna nu och väntar på lite mat sen bär de av mit njutånger! Gud va kul vi ska ha ikväll tjejer! Vi får se om jag tar med kameran, kanske lånar sys om hon hinner ladda batteriet :)
Sys o hennes kompisar ska juh låna min lägenhet så då borde jag kunna låna hennes kamera :P

Ska in o käka nu så jag kanske lugnar ner mig lite! De ända negativa med kvällen är att ja inte får någon puss av emil på tolvslaget !

Emil <3


Pöss <3


DöD!

Ja de är så jag känner mig, känner mig heldöd....  Sov ända ganska mkt inatt, o har bara jobbat drygt 4h, fick juh sluta tidigare så!
Aja vet fortfarande inte riktigt hur de blir imorgon, de får lösa sig då ^^  men måste nog tvinga ner nån på stan imorgon endå xD 
O ja e fortfarande inte pep!

Men nu ska ja sova :) eller okej kommer bli om typ en timme :P

Pöss <3


jobb...

Snart bär de av till jobbet igen, sista jobbpasset för iår :D så grymt härligt! Jobbar 17-22, så kom in o ge mig någon att prata med :)
Igår kom juh emil hit oxå föresten, vi såg på twiligt :O  o sen typ la vi oss vid 12 ^^ Klev upp vid 13.40 idag oxå ! Ja vi var trötta!
Nu har han precis farit o jag har nyss käkat o gjort mig klar :) så nu ska ja dra på jobbet !

Känns helt ovärkligt att de är nyår imorgon! Håller ni med eller ?!



Pöss <3


shopping!

Var juh ute och handlade idag efter en rejäl sovmorgon, de blev 2 par thigts, strumpbyxor, concealer, kofta och dvd skivor :)  bild på allt kommer senare, dock var mina stövlar slut så nu e ja depp, fast de blir nog sundsvall någon gång nästa vecka o då blir de till att handla :D Har röjt lägenheten idag oxå, o nu är emil på väg hit ! Vi ska vell se film eller något :)

Pöss <3


Kläder

Okej jag kom inte isäng iaf, har gjort allt ja skämtade om att ja skulle göra bara för jag inte orkar gå till sängen o lägga mig ^^
Har hittat ett par skitsnygga byxor som jag vill ha, dock för dyra för min ekonomi så jag ska leta ett par på stan imorgon!
Ska även köpa ett par knähöga stövlar, strumpbyxor, concealer och dvd skivor, vi sår se vad jag kommer hem med :)



Om någon ser nå liknade dom här på stan får ni gjärna hojta till :P
E sugen på baggy jeans igen så :)

Pöss <3


Skittrött!

Ja, skittrött e exakt vad jag är!  Ska alldeles snart gå och lägga mig, ska bara tvätta bort sminket o så innan ^^ O kanske läsa nån blogg, o kanske snacka lite mer med emil, o kanske kolla lite kläder xD
Näedå ska faktiskt sova så fort som möjligt sen ska ja sova ut riktigt imorgon oxå!







Pöss <3


Texas




såhär såg ja ut när vi for och åt på texas, mormor fyllde år så vi va ut och åt men hon bjöd  :) var gott men har grymt ont i magen nu!


Pöss <3


<3

Har varit hos emil nu i 2 dagar typ så de e därför ja inte har skrivit, Träffa typ hela släckten hans på en gång ^^  Vi har sovit i stugan deras inatt och igår som vi i näsviken :) Ikväll bler de resturang för min med tjocka släckten o han skulle nog vara med tobbe så vi kanske träffas en sväng imorgon igen :) Får hoppas på de iaf!

Kom nyss hem jag iaf, emil skjutsade hem mig o när ja kommer in o tänkte hoppa i duschen säger anders att vi inte har nå varmvatten än, KUL! näe, han hade precis slagit på pannan så nu vet ja inte hur ja ska hinna göra mig klar innan vi ska ut o äta, vet inte heller vad jag ska ta på mig än!
Jag hittar nog nått hoppas ja :P

funkar inte att ladda upp bilder heller så de sket sig juh :P

Pöss <3


Kärlek...

Kärlek är då en härlig känsla de, o att vara kär e så mysigt, ja e nog både kär i kärleken och i dig ^^



Måsta bara skriva de nu innan ja går o lägger mig :)

Puss <3


lilla julafton..

Hade lilla julafton idag med mammas släckten, så då fick vi mer julklappar :) Nice Nice! Fick min efterlängtade plånbok! O nu sitter jag faktiskt o skriver på nya datorn oxå som jag fick för att min paja för 4e gången :)

Bilder från idag kommer sen, orkar inte gå in o hämta minneskortet ^^

Fick iaf :
500kr på gina tricot
100 kr
plånbok
en disktrasa som therese gjort själv :)


Pöss <3


God Jul :)

I tisdags var jag hos emil, vi låg o glodde film mäst hela kvällen men de var jättemysigt :) O jag sov där så han fick skjutsa in mig på jobbet på onsdagen, jobbade bara 11-15 men var ändå så gott som död den kvällen, släckten kom juh från far mins sida o firade lite.
Idag öppnade vi först julklapparna hemma hos pappa o sen for vi till mamma lagomt till kalle anka, sen åt vi o fick julklapparna där oxå :)

Fick:
Bateriladdare till MCn...
Handukar...
950 kr
15 guldfärgade armband...
500 kr presentkort på ryggplatta
5 körlektioner, dataprov o kurstillfällen...
ljuslykta..
folkraceskor och handskar :D


Tror de var allt :)
Riktigt nöjd :D

Ja God jul då o ha en forsatt trevlig julafton :)



Pöss <3


:)

Tack för kvällen igår :) De va jätteroligt! Synd bara att filmerna var som dom var ! Kom hem vid 3 igår tror ja, men de va de lätt värt :)
Dock vart de mindre bra när chefen ringde o frågade om jag var på väg till jobbet idag vid 12, hade totalt bommat att jag skulle jobba!
Men dagen vart juh någorlunda endå, åkte bussen ner på syan med minsta syrran, gick o köpte julklappar så nu är de faktiskt bara mamma kvar, o de skulle nog jennie fixa imorgon :)

Nu sitter jag hos mamma, ska packa ihop alla grejer o har faktiskt nyss färgar håret, blev juh samma rödfärg som förra gången o den tycker ja om så :) 
 

Kommer juh inte kunna skriva nu på kanske en vecka heller eftersom jag inte har någon dator hos far min, o anders ska fixa min nya nu någon dag :)


Pöss <3


Fest..

Jadu festen igår vart juh inte riktigt som planerat, men kul var de ändå! Närvi kom dit tror ja vi trängde ner oss 8 pers i en soffa o satt o snackade lite, sen kom hippi o då fick han va springpojke ett tag... Sen kom de nå fler oxå o då vart de vell lite fart iaf..  Sen började dom spela "jag har aldrig" men då gick ja därifrån en stund ^^  När ja kom tebaaka var sirre borta o de va bara jonas, johanna o skorpan kvar nere typ ^^ sen vid 2 kom jag o johanna på att vi kanske skulle ta o fixa skjuts oxå, men vi fíck inte tag i nån så då ringde vi abbe o han kom vid 3. Tack!

Snackade med johanna o sirre lite idag o bda dom tappade minnet efter "jag har aldrig" så de var nog tur att ja inte var med ^^ 

Var grymt kul iaf så de tycker ja vi kan göra om :)





Pöss <3


FEST :)



Ikväll blir de näsviken igen med öhman o sirre :)

O såhär blir de till att se ut ^^

Pöss <3


Pepparkaksbak :)

Pepparkaksbak bilder :)






Fick bara platts med 2 bilder i ett inlägg o ja orkar inte gör flera så ^^

Pöss <3



Sooovmorgon :)

Soooovmorgon, ni anar inte hur skönt de var!  Mamma väckte mig ändå vid halv 11 för vi skulle ner på stan och handla julklappar, var även in på jobbet o hämtade chemat o nu jävlar blir de fest på nyår tjejer för jag är helledig den helgen!  Är ven ledig hela helgen i januari när öhman fyller 18 <3 så då blir de ståhej då oxå ;P

O snart kommer faktiskt öhman och sirre hit för vi ska fixa oss för fest i näsviken ikväll ^^ Men förs ska jag baka pepparkakor :)

Pöss <3


Boooring!

Nämen titta, jag han med ett inlägg till innan sys kom hem ^^  Hon är hos pöjken så. Mamma sitter ute i vardagsrummt me "syjuntan", Anders e inte heller hemma så nu har ja faktiskt lite tråkigt. Legat på soffan typ sen jag kom hem, är så sjukt trött så de inte gåt att beskriva, som tur var så har man juh lov nu då!'
Orkar inte hitta på något ikväll men ni kan juh ändå få vara sociala! :)



Blidde en bild på kussarna eftesom de som sagt är sys dator...


Pöss <3


17/12

Ja den här dagen blev nog ganska bra endå, har fått reda på att jag får en helt ny dator gratis eftersom den pajat 4 gr  på 3 år :) Fick även sluta 2½h tidigare idag från skolan så nu har jag JULLOV :D  De är så gry,t härligt, imorgon ska ja sova så länge jag bara kan om de inte blir att åka åpå stan med sys o mamma då och inhandla julklappar ^^

Förövrigt kan jag meddela att jag är skittrött, funderar på att plocka ur linserna o gå o lägga mig en stund.
Kan juh även medela att de bara kommer bli ett inlägg om dagen nu ett tag framöver om ens de, eftersom jag inte har någon dator ^^




Vad tycker ni om mun nya header föresten?!  De är fel brunfärg men de ska fixas någon dag närjag orkar...

Pöss <3


16/12

Nu är datorn totalrensad på allt, Dom kommer och hämtar den imorgon o de är 4gr på 3 år, så jag kanske ska få en ny om jag har tur. Anders sitter och snackar med dom nu o den har juh krånglat hela  tiden så...

Förövrigt har de inte hänt mkt idag, hade matte först, tyckte de va lite roligt för jag skrev juh prov igår men jag hade haft bättre resultat på de svåra provet än på de lätta xD
Hade klassråd sen och då fick vi kolla lite teater som 3orna hade satt ihop o sen hade vi fika med klassen.
 Sen for vi ner på museet när vi hade bild och kolla på länskonst. Min datalärare hade med 2 bilder o dom var faktiskt jättefina.

Jag och mamma var sen o köpte en plånbok åt mig som ja ska få av moster i julklapp :)
O nu sitter ja här hemma o har tråkigt, så ni får gärna underhålla mig via sms eller nått ikväll eftersom sys kommer ta dem här datorn ^^

Btw är de bara 2 dagar kvar i skolan o 8 till julafton ;P

Pöss <3


Snö!

Min dator går inte att starta! De är en katastrof! Sitter vid syrrans dator istället, känner att ja e lite databeroende faktiskt ^^
Vart inte många timmar i skolan idag inte, förs svenska men då satt vi och läste bara och sen skrev jag ett matteprov igen... Skrev ett svårare prov förra veckan som jag fick G på men ja kände ändå att ja ville göra de lättare o kaske få VG om inte MVG för de var skitlätt !  De var på algebra !
Måste tipsa om boken vi läser på svenskan oxå!  En blomma i afrikas öken! Sjukt bra bok!

Nu har jag nyss ätit, o så gå ut o fixa min dator med hjälp av anders...



Hittaen bild på lite snö på jennies dator, tyckte den passade eftersom de har snöat hur mkt som hällst idag :)

Pöss <3


Glömmde..

Glömde berätta att mamma kom hem från sjukhuset igår, är så grymt lättad, nu är hon på bättringsvägen men sjukskriven, hon kan inte köra bil riktigt heller så jag är hennes privatchaffis nu ett tag, så de är bäst ni ser upp ute på vägarna ;)
Kan juh även säga att de blev en röd hårfärg idag igen ^^ vågade inte köpa en blondering...
Fick även oriflame idag så nu kom min efterlängtade rouge och mascara! Fick även lite smågåvor med, bl.a ett sett med make-up borstar och en mobilväska :)

Har även tävlat i kenzas julkalender idag, 2000 kr på nelly.se skulle inte sitta helt fel! :)



Vill ha styrlappen (körkortet) nu! Vill även ha is så jag kan ut och åka med rallybilen!
Eller sommar så folkracetävlingarna kör igång igen!

Längtar även som fan till jul o nyår, blir nyår som planerat kommer de bli den bästa starten på ett nytt år!
LÄNGTAR SÖNDER!

Måste nog in o duscha nu innan ja somnar ^^
Pöss <3

LESS!

Fan vad jag hatar rykten, o ännu mer dom som sprider dom! Tycker ingen behöva lägga på massa extra på de man gör! LESS! Ja jag vet iaf att de inte stämmer o de är de fler som gör oxå!  Att folk ska behöva lägga sig i hela tiden! *suck*



Tribalen har dock inget med texten att gör, hade bara ingen bild o lägga upp!


Pöss <3

Hårfärg ?!

Snälla hjälp mig! Ska snart på ica o kpa hårfärg, vet dock inte vilken!  Ska jag ha den rödfärg jag har ?! eller blondera först o sen rött ?! Eller ska jag bli brunhårig igen ?! dock trivs jag juh i rött ^^




Bjuder på bild från stockholm i sommras bara för rödfärgen syns ganska bra ^^


Pöss <3

...

Hehe kännde mig nästan gullig idag när ja gick till skolan föresten, basker o hela alltet :P







Pöss <3

14/12

Är man trött eller är man ?! Vart vaken lite för sent igår o imorse vart de till att kliva upp kl.6, gick till skolan som vanligt o hade engelska, gjorde inte ett skit förutom att höra av min engelska lärare att hon tyckte jag skulle engagera mig lite mer xD Sen hade vi bil o sen metallhantverk, där jobbade ja faktiskt!  Gick sedan hem igen vid halv 2 så nu har jag fikat och sitter här.
Ska fara o hämta jennie på skolan nu o sen blir de stan ett tag innan ja måste hem o plugga matteprov för imorgon *suck*

Aja bara 10 dagar kvar nu ;P
Pöss <3

Fortsättning på helgen!

okej datorn gav sig ^^

Fredan då iaf, träffade på öhman, for ner till stan och träffade på öhman lite till, du e min fyllekärring du :P Vi gick omkring lite o sen tröttnade vi så då kom pappa o hämtade oss ^^

Lördagen då vart de först på möte hela dagen o sen for vi till johanna vid 6 o hade lite förfest, Gick sedan till hennes kompis jonas o va där hela kvällen, var faktiskt roligt de fast ja mästa satt på samma ställe hela kvällen :P
Sen kom iaf bergius o robert dit o så liftade jag med dom till stan, vi trängde in oss 4 st i baksäte, de va jag sirre markus o ja vem den fjärde nu va :P Sömna gött den kvällen iaf, o väldigt fort !

Söndan då vaknade ja 30 min innan klockan skulle ringa kl 9 -.- Klev iaf upp då o gjorde mig iordning o vid 10 kom farfar och hämtade mig o körde mig till stan. Hade redovisning o så och vid 13.30 stack ja därifrån för jag måsta gå o jobba. Jobbade då mellan 14-18. Var faktiskt heldöd efter de eftersom ja inte sovit allt för bra den natten...

Nu sitter ja hos mamma, har ganska tråkigt men ja snackar med lite folk iaf så har sällskap typ iaf :P
Men snart blir de sängen, kommer nog sommna lika fort ikväll oxå!

Tack för helgen tjejer (+dennis o erik o alla andra) ni e bäst :)




Pöss <3

Hegen!

Jadu fredag då vart de först taizemässa med jennie o linnea. Sen vart de stan med dom o så med dom oxå o så upp på stormyra en sväng oxå, va in på någon fest där i 2 min o sen skulle vi ner på stan igen med då träffade ja på ölman ^^ hon höll på o dö men sen slutadere som de gjorde endå :P

Nu håller datorn på o dampar sönder så skriver rästen imorgon!

kvällen...

De bärjade med att jag, linnea och jennie skulle ner på taizemässa på jakobsgården. Men vi fick tråkigt när de var klart där så då gick vi ner på gretas en sväng men de va dött, gick omkring lite mer på stan och sen for vi upp på stormyra för linnea skulle träffa robbin :) Åkte sedan tillbaka till stan en sväng o tröffade min kompis "johanna ölman" Sen höll vi 3 på o frysa ihjäl så då ringde vi pappa o han fick komma o hämta oss!
Imorgon blir de även upp o fara till kyrkan o planera redovisning avv tanzaniaresa !



Nu ska ja ta o sova! God natt!
Pöss <3

Fredag :)

Sitter på rummet o snackar med linnea o jennie ^^  Sitter o skrattar en hel del faktisk. Ikväll blir de kyrkan o lyssna på när jessica sjunger iaf!  Nu ska ja va social o ja vet inte vad ja ska skriva heller ^^

Pöss <3

Julklappsproblem!

Jag tror alla har lika mkt problem med julklappar som jag har faktiskt!  De är som sagt bara 2 veckor kvar till jul och de ända jag har klart är till jennie och min låssaspappa, sen har jag lite av julias julklapp klar oxå... men alla andra då?! Kommer bli att jag blir klar dagen innan julafton och att ja sitter uppe hela natten och gör armband åt folk för ja inte har något annat ^^ Näe men iden till anna (min låssasmamma) är oxå klar, o jag kanske har en ide till mamma, men till rästen då?! Mormor och morfar, farmor och farfar och till pappa, vad hittar man på då?! 
Hjälp gärna till med förslag!




Pöss <3

10/12

Nu närmar de sig jul :) Bara 14 dagar kvar, o om 7 dagar har jag lov, de vill sga  bara 5 dagar kvar i skolan :D Alltså de här e underbart!
Mamma är oxå bättre idag, har vartit o hälsat på henne idag oxå, hon hade varit upp och gått lite o så tillochmed :)
De känns som allt är på bättringsvägen för mig nu!  Jag hoppas även att helgen blir grym, men de blir den nog, lördagen spenderas juh med tjejerna så :P





Måsta lägga in en snygg julbild oxå bara för ja e stans snyggaste tomte xD

Pöss <3

Klar !

Nu är jag klar med johannas beställning på armband, 2 slätade, ett rött med hjärta och ett svart med peace tecken åt hennes syster. Även börjat på de jessica skulle ha åt mamma sin, de är 3 rader silvrig kedja o sen får vi se om ängeln jag har duger ^^ hon ska få kolla imorgon :) Sen gjorde jag även ett armband åt mig själv oxå, riktigt nöjd, de är en klarturkos platt pärla med 2 rader silvrig kedja från :)
Kommer bild på alla nu !





Vad tycks ?! :)


Pöss <3

9/12

Jobbig o tråkig dag i skolan... Inte orkat göra något som vanligt! Gick hem till mormor o morfar direct när jag slutade och då for vi ner på sjukhuset och hälsade på mamma igen.. Hon var klaropererad inatt kl 2 o nu såg hon redan mycket piggare ut och hon lät piggare på rösten oxå :) Nu hoppas jag bara på en klar och snabb förbättring så hon får komma hem snart! Blir kanske imorgon eller fredag endå...  Bara hon kommer hem så blir jag glad :) <3



Ignorera mig på bilden!

I Love You! <3



Nu ska jag sätta mig o göra klart de sista armbandet som johanna skulle ha... De första vart faktiskt riktigt bra måste ja säga! :)


Pöss <3

Lättnad!

Gud vilken lättnad! Dom har hittat felet :D Det var typ ett veck på tjocktarmen så nu ska hon opereras ikväll! Hoppas allt går bra då för då kanske hon får komma hem imorgon eller åtminstonde på torsdag! Alltså ingen vet hur glad ja vart när jennie skickade smset nyss!  Åh nu kommer ja somna lätt ikväll iaf! :D ja hoppas hon hör av sig imorgon när hon vaknat o säger hur de är...  Annars tänker ja fara dit o hällsa på henne igen!

Puss, älskar dig <3


Slut!!

Jag är faktiskt helt slut efter den här dagen, vet inte hur jag ska orka skriva ett matteprov imorgon... Har iaf orkat göra ett armband åt johanna som hennes syster skulle få, sen deckade jag 1½h på sängen. Jag är så grymt slut... Skulle värkligen behöva någon dags vila att bara sova ut riktigt! Får jag inte de kommer jag snart smälla av!
Nu ska jag gå o duscha sen ska jag gå o decka på en gång igen!






Krya på dig, Älskar dig <3
Pöss <3

 


:'(

Mamma hade blivit sämmre inatt, vi var upp idag ige och hälsade på henne. När vi kom dit först var hon på röntgen, vi gic upp en stund senare igen och då kom hon precis tillbaka. De är inte kul att se sin mamma ligga med dropp och med en slang genom näsan ner i magsäcken... Vi stannade inte lika länge idag, men jag och jennie kanske ska dit imorgon igen om hon inte ska opereras... Hon kanske skulle bli de imorgon bitti och då får vi juh värkligen hoppas att de blir bättre efter de! Jag o jennie vill värkligen ha hem dig nu! Älskar dig <3<3<3



Fan...

Ja den här dagen började inte bra iaf! Imorse när jag höll på o göra mig iårdning ringde telefonen hemmifrån mamma, de va sys som sa att mamma va inlaggd på sjukhuset för magen. Måsta dock till skolan endå, så anna skjussade mig.  Var i skolan och försökte koncentrera mig men de kan ja inte påstå att de gick bra, fick inte mkt gjort! Sen direct när vi slutat så halvsprang jag hem till mamma o väntade på att anders skulle komma hem så vi kunde fara ner och hällsa på henne. Han kom vid 3 så då for vi. Dom hade inte hittat nå fel på henne fasst dom gjort både skiftröntgen och massa blodprov. Dock trodde en av läkarna att när mamma syddes ihop efter kjejsarsnittet efter mig så kan dom ha råkat sy med en bit av tjocktarmen... Hon hade inte hört något mer om de men dom hade iaf uteslutit de värsta... 



Kvällen kommer inte bli lätt heller, ska ner på möte på hudik hotell vid 19, så vi får se om jag håller mig vid liv...

Pöss <3  Älskar dig<3

Dagen...

Nu har jag nyss kommit ur en lång och varm härlig dusch... de e man värd efter att ha jobbat idag, När jag kom hem beställde jag en tunika eller klänning eller vad ma säger tills nyår, den var från nelly och kostade bara 349kr är jättenöjd och hoppas den kommer nu i veckan :) Den är svart med markerade axlar tack vare de guldiga nitarna, den passar mina skor med 12 cm klack som ha hade tänkt att haft på nyår :)
Den kommer en bild på klänningen här :)



Känns som jag kommer känna mig snygg på nyår ;P Blir lockigt här till de där oxå :D


Pöss <3

Skjorta :)

Nu har jag nyss varit nere med mamma och ränsat lite i förrådet ^^ Kollade igenom alla kläder som låg där och snodde en av anders gammla skjortor.









Så ser jag ut nu ^^ Ganska ont i ögonen fortfarade sen igår, därför jag har brillor idag :)


Pöss <3

Fredagkväll....

Ja efter en ganska lång väntan ringde ja o snackade med johanna, meen då fick ante o jonas o deras chaffis komma o hämta mig :) Var på stan ett tag, eller ja gretas den mästa tiden... Sen vid 2 drog johanna o maysan ifrån mig så då vart ja kvar själv på stan med ante o jonas... o så drog jonas hem oxå... o sen kom uppvall o skulle hmta ante oxå men då bad vi lite snällt så dom skjutsade hem mig ^^ Var vell hemma vid 2.20 tror ja... då gick ja o la mig på en gång ! Så även fast ja vart övergiven av johanna så vart de juh bra endå! :)

Jag o mamma skulle ha varit på stan idag, men hon mådde inte så bra så då sov ja till 1 istället... hade kunnat legat längre oxå men ^^ Ja nu har ja precis käkat frukost o sitter här o drygar... Ni får gärna säga till om ni vill hitta på något ikväll för annars kommer ja få tråkigt! :P

Pöss <3

Tråkigt...

Trodde den här kvällen skulle bli bättre... Sitter nu hemma o väntar på att johanna o majsan ska komma till stan, bara väntat i 3h kanske ^^ Har haft skapligt tråkigt iaf så jag ställde upp stativet och knäppte lite kort på mig :) Även lånade ja abbes keps igår, skitsnygg vart ja i den ;P
Kommer bilder nu :)




Ego ^^





O så snyggingen i kepa ;P

Nu hoppas ja johanna o dom kommer snart så,
Pöss <3


(måste bara tilllägga att nu räddades kvällen en stund iaf, mamma kom ut med en pannacotta :D, grymt gott de! )

Duktig ja !

Lyckades nästan försova mig imorse... Vaknade av att jag fick ett sms av Öhman vid 8.30, skulle igentligen upp 7.30 var de meningen... men men skyndade mig ur sängen iaf och han i tid till skolan fast dock utan frukost.Slutade juh 12.30 oxå så jag klarade mig på skollunchen :P
Nu sitter jag hemma, nyss hjälpt mamma att duka, slå in julklappen och fixat lite inför  personalfesten dom ska ha här ikväll... Själv drar jag nog ner på stan med abbe, kanske träffar på Öhman och maysan oxå de får vi se...

Imorgon blir de faktiska till att leka lite fotograf åt abbe och sen stan med mor min :) Julklappsinhandligen startar då!
Behöver fortfarande tips om vad man köper till far och mor sin, pappa vägrar parfym och mamma ska inte få något smycke eller ljus för de får hon jämt ^^

Aja ha en trevlig kväll de ska ja ha! :)
Pöss <3

Mm kaka :P

Sitter o käkar en kaka nu med sys o avesta, snackar lite tjejsnack o skrattar ^^

Dagen har i övrigt varit seeeg... inte gjort mkt förutom att kolla på folk ^^

'Aja ska va social nu så skriver senare ^^

Pöss <3


Damp!

Alltså vissa personer förstår man sig inte på! Blir så förbannad! Att du inte kan fatta vad du gör! O Han då som gör lika mot alla du har inte förstått de än va?! Du kommer bli sårad som fan när de händer dig... Du sårade en bra nog mkt bättre person än den du nu kommer bli sårad av själv... Snälla människa förstå att du skulle stannat, du förstår inte hur bra du hade de!
ÅH!! *suck* vill skrika de till dig men då kommer du inte snacka med mig sen!

ÅH!

Uppdatering på G

Nu har jag äntligen slutat skolan för idag, har varit grymt trött idag.
Sitter faktiska och målar naglarna nu och som blir svarta, tycker det är snyggt med svart nagellack ja, fast eftersom jag går estet är vi juh emo om vi har de, men ja skiter i va dom säger för ja e rent av raka motsaattsen, e grymt modeintreserad, älskar smycken till 1000, älskar att fixa med skönhetsgrejer och sånt så nja jag kan inte kalla mig emo ^^
Sen när syster kommer hem ska hon få leka lite fotograf åt mig, ska fixa en ny header... så den här gången får vi vel se om jag ger upp eller hur de blir :P Blir iaf inte något som liknar den nuvarande så de blir lite uppdatering nu någon dag :)


Förövrigt har jag tråkigt resten av kvällen så hör av er om ni e roliga ^^

Puss <3

Ränsning...

Ja nu har jag fått lite bättre start på månaden iaf... har totalrensat garderoben!  Vart inte mkt kvar, men nu är det enbart grejer jag använder, inget som kan vara bra att ha utifall ^^ Ska ut o storhandla efter jul och lite på söndag faktiskt, ska upp till sundsvall då :)

Pöss <3

Ny månad nya tag...

Ny månad nya tag, var faktikt 0 gradigt idag fast solen var uppe en stund, men jag var inte på så bra humör endå... går omkring o tänker för mkt, mäste promt sluta med de ! Doch vart de bättre när jag fick åka ner på stan och först tjäna åtminstonde 40kr för 2 halssmycken som jag sålt och sen göra av med massa pengar :D Köpte ett par thigts och en väska på gina :) I Löv It !  O sen köpte jag 3 par helsvarta strumpot som kan hålla ner thigtsen eftersom alla e för korta åt mig xD Köpte även en halv julklapp, den första faktiskt. O så köpte jag ansiktsrengöring och en ansiktskräm åt mig, även en veckorevyn så nu har jag något att göra ikväll!


Riktigt nöjd... :)

Pöss <3

RSS 2.0