YEY!

Okej knappt någon som läser här men de skiter ja i ^^ Har fått kläder idag! Fick en svart skinjacka, 2 BHar och ett nitskärp :)  Kommer en bild imorgon!

Orkar inte skriva mer för ja ska gå o duscha o sen sova!

Pöss! <3

Tisdag!

Hann klart med neccisären igår :) efter en del krångel! Man ska inte sy när man är trött har jag märkt! Fick göra om en del !  Gjorde även att armband när jag var lite piggare så de kommer bilder på de nu!

Skolan idag var slapp som vanligt! Började 9 och slutade 11.15! Vi hade bara sv/eng  och vi skrev varsin dikt och illustrerade den ^^  Nu sitter ja här och har tråkigt som vanligt! Nyss tvättat bort sminket så mitt ansikte ska få vila lite !
Imorgon börjar jag 11.50, riktigt skönt!  och slutar 13.55 ! Har en lektion bara och det är bild så de blir härligt!  Dock börjar skolan riktigt på fredag, visst bara 3 lektioner men ändå! Blir engelska, kulturhistora och praktisk marknadsföring! BOOORING på alla 3 ! :P  



neccisären som är i samma tyg som väskan ja sydde tidigare! Med zeebrarandigt foder :)



Och så armbandet :)  5 guldiga kedjor bara som sitter med ett lås på baksidan!

Pöss! <3

Måndag !

Skola idag igen ! Började 9 och slutade halv 12, ganska härligt då :) Lagomt lång dag de! Vi hade bild hela tiden och vi målade med akvarellfärger, dock hatar jag de och kan värkligen inte måla med de så de såg ut som en 3åring varit på mitt papper! När ja kom hem värmde ja på lite fläskfile och bea till lunch! Har även hunnit varit in och klippt lite mönster i ett lakan till en necesär jag ska sy ikväll, om jag inte hittar på något bättre! Den blir i samma tyg som min väska, de vill säga svart på utsidan och zeebrarandigt på innsidan :) Kände att jag ville göra av med de sista tyget! Sitter och målar naglarna nu oxå och väntar på att syster ska komma hem och vara lite social! 
Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll mer än o sy necesären så kom gärna på något åt mig ! :P Blir den klar ikväll så lägger ja ut en bild då :)

Pöss! <3

Otursdagar!

Igår var värkligen e otursdag! Först höll anna på och bränna upp huset!  sen när jag hade varit på skolan och träffat milla körde jag omkull! Skulle svänga in på grusvägen i ullsäter, kom kansk i lite för hög hastighet, och så for bakhjulet ut och jag for frammåt!  skrubbade västrsidan ganska rejält, Har ett fint sår på foten, knäet, höften, magen, armbågen och båda handlederna! Det är armbågen som gör ondast, va in på akuten och kollade om de var nått för ja kunde knappt röra den men de va inget allvarligt!  Går med 2 fina plåster på armbågen och knät nu... Även bandage på armen! De på vänstra handleden gör ont de oxå... är nog inte riktigt rent tror ja! Iaf då så slutade den dagen med att de inte vart någon fest i ljusdal utan jag stannade i stan på solbågen och drack grogg istället ^^  Och idag skulle jag ha varit till bergsjö på rock i parken men de sket sig oxå för ja fich inge sällskap! :(  Får hoppas på en roligare helg nästa helg! då blir de folkrace i ljusdal en dag o så fest för mig o jessica! :D

Nu ska jag fortsätta ha skittråkigt! Men vill ni får ni gjärna vara sociala på msn! :)


Pöss! <3

Måndag!

Vaknade 6.30 imorse! va antagligen för pappa, anna o julia va uppe o stökade omkring eftersom dom jobbar o julia skull på fritids!  Klev inte upp örns 11 eller nått endå ! Trodde ja skulle sova till 3 men så vart de inte! Duschade o så då iaf o åt lite fil till frukost! Har sen dess nästan bara legat i sängn o haft ont i magen och ryggen! Kollad även lite tv faktiskt ^^ o nu ligger ja här o poppar musik på högsta volym för julia skriker som en galning i köket för hon inte kan svälja nån medicin! Tråkigare dag får man leta efter !!!  Någon somm vill hitta på något imorgon efter ja varit o färgat håret hos mamma ?!

Ska vell ta nått att äta nu ^^

Pöss hej!

Veckan!

Onsdag: I onsdags vart de att kliva upp kl 7 för att sen sätta sig på tåget vid 9 mot stockholm! Var där vid halv 12 då gick vi till lägenheten på östermalm och tog lite lunch och gjorde oss iårdning! Gick sedan ner på grönan och åkte lite ^^ Träffade även på anja och alex så då åkte vi lite med dom oxå! Sen började de regna lite så vi gick hem efter att tag! Den kvällen somnade man tidigt iaf!

Torsdag: hade bestämt med Sofia och Lian att vi skulle träffa dom och åka med båten ut till fjäderholmarna :) Så fort Lian fick syn på oss sprang han fram och kramade oss alla ! Finns nästan ingen gulligare människa än han! När vi var där spelade dom lite på ett jätte fia med knuff och sen åt vi glass och badade och hade allmänt mysigt! For sen till stan igen vid 4 eller nått för de började regna! ^^ Då gick jag, jennie, mamma o anders på något akvarie typ ! Mycket fisk var de där iaf ^^ Hajar o sånt ! Men ja gillade såklart pilgiftsgrodorna mäst :D Sen vart de hem och fixa sig igen då för att senare gå och äta på en thai resturang för mamma och anders firade fyraårig bröllopsdag ! åt grymt god mat mn ännu godare efterrätt ;) Sen somnade man tidigt den kvällen oxå! Med mobilen i sängen ! ^^

Fredag:
Klev upp 8 den här dagen oxå! Lagomt trött var man då! Packade ihop allt från lägenheten och gick mot terminalen när mamma kom på att anders glömt sin shorta så han fick vända ^^ Låste in väskorna på centralen iaf o så gick vi o shoppade för fullt :) Köpte en lila kofta, ett grått linne, ett skärp och en hårförlängning! Hittade ingen kavaj eller nått flätat skärp :( men de har ja beställt nu :D Åt lite donken innan vi satte oss på tåget mot hudik igen o va hemma vid 21.30! Tog fan e halvtimme från iggesund till hudik för de va nå signalfel! 2 min fter ja klivit innanför dörren ringer abbe o frågar om ja ska med ut o åka, så ja packar upp o far ut o åker med hen en sväng då... Träffade även på milla som var lagomt dragen ^^

Lördag: Klev upp 10 för ja skulle o jobba till 11.30! Jobbade till 16 sen for ja hem o gjorde tacos o slängde i mig den! Tog en snabbdusch och for ner på stan igen för att öva lite sång! Sen sjöng vi på scen för en del av hudik som hade kommit ner för att se sarah kelly som skulle ha konsert! Sen när vi sjungit klart for jag lars och gustav på ica och nhandade massa dricka! For sen hem till mig och sjäng singstar och nötte lite GH, sen kom även kattis, alex och anja... sys va såklart oxå med! Kul var de, såg ävn filmen "Harald", inte den bästa jag sett md den dög iaf och gubben i affären va köng! ^^ Dom for sen vid 2 kanske och jag gick och la mig!

Söndag: Klev upp 10.30 för jag började jobba 12, skulle jobbat till 16 men fick sluta 14.30 för de va så lungt... for hem o la mig o vilade på spikmattan ett tag, sen vart de tacos till lunch o så lite annanaspaj ^^ o sen datonr och paca o så för att fara till pappa nu en vecka... o här sitter ja nu, hemma hos pappa och håller på o somnar framför datorn!





Bilden är på mina senast inköp :) Koftan ser blå ut men den är lila ja lovar! Även den grå koftan och linnet, ett skärp, hårförlängning och ett objektiv till kameran :)



Hittad även ett grått tråkigt linne i garderoben på lördagkvällen så ja pimpade de lite med nitar =) de va skitlätt o snyggt tycker ja de blev!



Nu ska ja sova! Får se när ja kommer upp imorgon... 3 kanske?! Pöss o god natt! <3

Trött tisdag!

Är grymt trött nu! Igår gjorde jag inte mkt på dan, klöpp mig lite o så bara men på kvällen/ natten vart de film till halv 5 eller så kom i säng vid 6 kanske ^^ O sen kom mamma ut o väkte mig vid halv 1 ! Så ja jag är jättetrött idag! Det blir att sova tidigt ikväll för jag ska upp 7 imorgon och sätta mig på tåget till stockholm :D Blir massvis med shopping och grönan o så! Men höjdpunkten är ändå att få träffa Lian igen! Saknar har jättemkt! Va ett år sen ja träffade han nu o han har hunnit fyllt 6 år o så!
Nu sitter jag iaf och målar naglarna ^^ Blir snart mat med hoppas ja för jag är utsvulten! Sen blir de att duscha igen och packa ihop de sista :)

Efter allt firande har jag föresten hittills fått:

*3600 kr
* extra batteri till kameran
*4gb minneskort
*kamerastativ
*5 euro
*resevåg
*4 magneter
*ljuslykta
*massa hallon
*70%choklad
*ljus

Väntar på presenter från sundsvallsborna nu bara o kussarna ^^

Nu ska ja ta o måla klart naglarna o sen äta så bye på ett tag, kommer hem på fredag o raporterar alla köp :D

Pöss <3

Hemma!

Äntligen hemma! Men saknar redan undersvik oxå! Synd att det bara blev en vecka för mig :(  Va riktigt härligt att komma bort ett tag fast ja ville hem en hel del oxå ska ja säga!   Aja hemma nu iaf men ska snart sova för ja är helt död efter den här veckan! Skriver mer imorgon eller nått och bilder kommer sen på facebook! ^^

Pöss o god natt!

RSS 2.0