kvällsdax...

Nu är de dax för sängen, inte orkar skriva idag för inget har funkat för mig! Imores tänkte ja cykla men de regnade så då fick ja så lov att ta bussen istället, skrev engelska nationella som oxå sket sig, sen när ja slutat skulle ja gå på ica o hämta ut min biljett till rockweekend o då funkade inte de heller. Åkte ner på stan o gick omkring lite, hittade inte ett skit! Eller jo ett "jag har aldrig spel" som jag hade för mig att inte vi hade, köpte de, åkte hem pratade med öhman, o så hade vi tydligen de, så jag ska ner på stan imorgon igen o kolla om de går o lämna tillbaka.
+ att jag har småföretagande prov imorgon, jag har inte öppnat böckerna o klockan är 22.40, känns som denna dag vait lagomt lyckad!
Hoppas morgondagen blir bättre bara men ja längtar mäst till lördagkväll ja :D
+ att ja börjar få ögoninflamation på vänsteröga oxå, hoppas de bättras under natten!

Vill ha sommar nu!




/Elina


RockWeekend!

Nä nu är biljetten beställd o jag ska hämta ut den imorgon ! Taggad till 1000 faktiskt!  Hoppas de kommer bli en sjukt grym helg, mkt trevligt folk o underbar musik! :D

Lycklig  <3







/Elina


körskolan...

Idag cyklade jag till skolan o så hade vi matte o då satt vi bara o gjorde inget, sen klassråd, fick reda på att vi är lediga på måndag o typ på onsdan oxå. Sen Bild o då satt vi o vek lite origami typ.
HAde liten extra lektion med siv sen, ska skreva småföretagande prov på fredag så de kunde behövas!
Cyklade till körskolan efter de o har övningskört en timme o sen cykeln hem igen. Ska snart äta, dock blev de pärplettar så de där med LCHF gick juh åt skogen nu då, men men... Sen ska jag tillbaka på körskolan om 40 min för att sitta på teori i 1½h.






/Elina


Allt ovetande om tågkraschen!

Nu tänkte jag reda ut lite här o allt som hänt i hudik idag, de jag har hört att att 2 personer födda -95 blivit påkörda av tåget i tunneln under stadt, enligt rykten var den ena en tjej och den andra en kille. Den ena ska även ha överlevt kraschen och den andra omkommit. Dom ska ha gått på antingen östra skolan eller läroverket.
Har ingen tid på när de inträffade men det var idag under dagen, kan gissa på mellan 12-15 nångång.
Inga namn har kommit fram än men de står nog i tidningen imorgon, de står inget på varken internett eller text-tv.




/ Elina


Nu kör vi igång igen!

Eller ja jag kör igång igen, menar inte bloggandet utan mitt sundare liv, ska börja käka LCHF imorgon igen, sen kanske jag ska köpa äppelcidervinäger tabletter o äta innan varje måltid, de håller dig mätt längre o de minsar ditt sötsug, som värkligen kan behövas för mig!  Ska även köra riktigt seriöct med övningarna jag fått av sjukgymnasten+ att jag ska cykla o gå till o från skolan hädan efter :)  (med undantag)  
Kommer även bli fler promenader med mamma på kvällarna, vi måste börja ge varandra sparkar i arsle om vi ska komma någonvart!
Magen ska juh bort till i sommar så ja kan få tillbaka lite självförtroend!
Har juh räknat idag att de bara är 27 skoldagar kvar tills sommarlov så nu är de bäst att sätta igån tycker ja!

Nu sitter jag iaf o dricker en stor kopp te o njuter av min sista osunda dag ^^  Sitter med nyaste nummret av vecko revyn, målar naglana röda o lyssnar på underbar musik! Musiken får mig att längta ännu mer efter sommaren då rockweekend väntar :D

Nä nu ska jag snart hoppa i duschen, kommer ett litet special inlägg sen kanske, eller så kommer de imorgon för de händer lite tokigheter i den här staden för tillfället!




Även ny design på bloggen va tycker ni ?!


/ Elina


Oj du!

Ja de kan man värkligen säga, dags att uppdatera här nu kanske, men jag har varit så lat den senaste veckan så jag har knappt slagit igång datorn o då är de illa!!!

Har haft fullt upp idag oxå, skolan 8-16, sen 16.15 skulle ja vara på kyrkan på möte inför taizeresan, 17.00 började min körteorikurs o sen nu när jag kommit hem har jag suttit och pluggat till 2 prov som jag ska skriva imorgon!
Kommer inte gå bra, men jag ska göra så gott jag kan!

Idag har även jag oxå emil 4 månader, ingen vet hur fort tiden går o ingen vet hur mkt ja älskar dig heller! :D <3

Bjuder på gammel sjuk bild :)



/BlindKisses


Dagens...

Orkade inte skriva igår när jag kom hem från utbildningen, satte mig o fastnade vid facebook istället. Igentligen borde jag ha pluggat men de kom ja typ på att börja göra när jag lagt mig i sängen...

Idag blev de skulan mellan 9.20 och 12. Först snackade vi bara massa engelska o jag o johanna var grymma :P
Sen hade vi kulturhistoria prov som inte gick vidare bra, hoppas på ett godkännt bara fast jag vill skriva om de!
Cyklade ner till mamma efter skolan o käkade lite kladdkaka med henne på jobbet :)  Sen cyklade jag hem, tog bussen ner på stan och åkte upp på öster för att träffa på syster! Då gick vi till farmor o käkade först tacos o sen marängswich på de. 
Nu sitter jag här, ska till tobbe med emil sen o se film tror ja.


Såhär såg ja ut idag ^^














Skakar!

Typ hela min kropp skakar, de är scary!  Snart bär de av mot stan iaf, ska ner på kyrkan på utbildning. Apoteksväskan har jag med mig oxå, näsdukar, nässpray, halstabletter o alvedon! Igår hade jag tillochmed en febertermometer med mig ^^
Jag hoppas jessica kommer bara så de blir lite kul där :P




Bjuder på gammelbild :)









Foto..

Idag så var jag hos "sjukgymnasten" när vi hade idrott, sen när ja kom till skolan åkte vi o tankade med erik o så tillbaka för typ 10 mins lektion. Då åkte jag alida o jessica ner på stan för att knäppa kort, o de gjorde vi faktiskt oxå!  Sen skulle ja gå till sjukgymnasten kl.1  men ja gick juh såklart förbi och in på ur&penn, köpte ett halsband med en groda på o så ett par örhängen med svarta stenar.  Aja va iaf hos sjukgymnasten o gick igenom lite fler övningar för ryggen. Sen åkte ja hem, har städat rummet nu o så.
Ikväll blir de utbildning på kyrkan, kommer vara där hur tidigt somhällst känns de som!
O imorgon är de juh hulturhistoriaprov så jag måste hinna plugga lite idag oxå!

Fotouppgift jessica gjorde iadg :P











MC

Idag efter skolan var jag hem till mamma o puttsade lite på motorcykeln, körde även en sväng på gatan,var skitläskigt första gången men sen gick de bra :)  Känns fail att kopla med handen o växla med foten bara ! Men de ska nog gå o få in på rutin de oxå :P  Kan juh säga er att de var underbart kul iaf! Var bland de roligaste ja gjort på ett tag de! O friheten att få köra själv ! Känns som markus kommer få stå ut med mig o mamma mkt i sommar, mamma provkörde oxå och hon vart nog nästan lika förtjust som mig :D

Har även bokat 2 körlektioner idag för bil då :) O så börjar jag teorikursen på måndag, skulle få hoppa in i en kurs för jag är nog i frankrike när nästa kurs kör igång! 











Grattis x2 !

Ja idag är de grattis x2 igen, min kusin viktor fyller 15 idag, o en av mina tjejkompisar klarade körkortet idag så nu jävlar blir de fart på vägarna! Grattis till körkortet johanna :D

Övrigt idag har dagen varit seeeg, 8-16 i skolan är inte kul!  Var ner på stan iaf idag och lämnade tillbaka en tröja jag köpte förra veckan, den var lite för stor o så skulle ja nog kanske inte använt den lika mkt som ja trodde jag skulle göra när ja köpte den ^^ 
Har typ hittat lite annat ja kanske ska köpa iaf, iaf sånt ja vill ha! O de är juh rea nästan överallt nu :) Nice Nice!

Ikväll far jag nog till tobbe med emil, vi ska se film där :) Igentligen borde jag plugga oxå men de kan faktiskt vänta till imorgon! :P



Hittade ingen bild som passade därför tog vi denna gamla cam bild som jag diggar :P









Snor..

Snoret bara rinner juh! Skulle värkligen vilja att de slutade o att de slutade rinna ur mina ögon oxå!

Skulle även vilja ha en stor skål med glass, en puss och en febertermometer! Dock fick glassen ersättas med en banan, pussen blev en halstablett iaf tills imorgon då emil nog kommer hit :)  O en febertermometer skulle jag få av mamma imorgon på skolan, så de är juh nästan löst iaf :P

Tycker ni ska läsa lite på min andra blogg oxå, Gaberoben.blogg.se 




Nu kallar sängen för mig, får se om jag kommer upp imorgon eller om de blir sängen hela dagen!


 










Top model!

Jag har precis kommit på vad de ända positiva med den här dagen har varit! De är att de varit sol hela dagen, hoppas snön försvinner helt snart så man kan börja använda balerinas :)
Kommer nog inte hända än på ett tag i den här stan iaf!

Sitter med nässprayen i högsta hugg nu efter att jag sovit middag i nästan 3h, skulle bara lägga mig o vila ögona ja i 30 min kanske men ja somnade :P
Hoppas på att få låna tvn sen en sväng vid 8 för att se top model som nu har börjat i ny sesong :)
Sen blire duschen o försöka sova igen, annars blir de kanske en film.
Snoret rinner, de rinner ur ögonen, ont i halsen, trött som en gris, börjar jag bli sjuk kanske?!

Bild sen i vintras här hemma, vill ha sommar nu!











Så sjukt trött!

Jag är så sjukt trött efter dagen! Imorse när klockan ringde var jag uppe hur fort somhällst o skolan gick bra o så enda tills vi skulle ha formgivning! Fan vad allt sket sig för mig då! Först ran färgen på min smyckeshållare, så då gjorde jag on de, då blev de en rand på den istället. Skulle sen fortsätta med min klocka medans färgen torkade, då tog jag såklart fel olja till den oxå! Medans den torkade så tänkte jag börja med 3 ringar i silver, då gjorde jag 2 av dom för smala för de sskulle stansas på dom! *SUCK* Allt gick värkligen åt skogen! Så jag cyklade hem en timme innan vi slutade för ja vart så less på allt!
Nu sitter ja här hemma och håller på att somnar, funderar på o lägga mig en stund medans anna lagar mat.
Kliar i ögonen gör de oxå, ont i halsen o rinner ur näsan oxå, allt jävlas med mig idag!







VILL HA!

Måste lägga ut samma inlägg har som jag gjorde på   Gaberoben.blogg.se


Någon som har lust att shoppa åt mig i stockholm eller ?! :O
Jag läre juh inte ta mig dit i första taget, men jag har blivit helt kär i den här skjortan!
JAG VILL HA DEN!
Den finns bara i en butik i sverige än så länge vad jag vet, o jag känner inte för att beställa från USA.
Skjortan är från american apperal och kostar iaf 41euro.
Suck att man bor i den lilla stad man bor i!








:(

Gud vad ja känner mig fattig, o de är juh långt till lön! Far aldeles snart ner till uppsala o ska handla oxå o då kommer de gå ännu mer pengar!  :(

See you in uppsala ^^


Aja hoppas på att kvällen blir bra istället och då kanske ja glömmer mitt pengabekymmer ett tag!



Diggar bilden, dock saknas juh jessica :P









Träning

Ja ikväll har ja faktiskt tränat, blev ingen promenad runt sandvalla dock för de regnade, men ja gick iaf 15 min på maskinen, ska nog göra de på lördag oxå åtminstonde! Minst 2gr i veckan nu alltså! + promenad eller cykla minst en gång om dagen, kommer bli till och från skolan de!

Nu har jag nyss käkat en skål med fil, banan och russin, de är faktiskt riktigt gott de, o så känns de nyttigt :P

Imorgon blir de att kliva upp tidigt, eller ja 9 för att fara till uppsala o sen ett stopp i gävle oxå. Ska ner på MC butiken. Ska kolla efter ryggplatta, MCjacka och tippskydd åtminstonde! Kommer nog gå en del pengar då :(


Hittade 2 hjälmar som va snygga o ja... Vill ha! :P












*suck*

Jao, *suck* säger ja värkligen nu, hatar att plugga på loven! Men har man en engelska uppgift som släpar sen i december så läre man om man vill ha betyg i engelska B kursen. Jag som värkligen älskar engelska! *not*

Aja tog en sovmorgon idag iaf, klev vell upp vid 12.45 när mamma skickade ett sms o frågade om jag var vaken ^^ Åt frukost då o satte mig med engelskan på en gång!
Nu sitter ja o tar en liten paus från den o lyssnar på pepmusik inför folkracesesongen som snart drar igång!

Vet faktiskt inte vad som händer ikväll, de får vi se då! Ska iaf ut o gå med mamma o så kanske träna lite på maskinerna :)








Lov ?!

Märks nästan att jag har lov nu, orkar inte göra ett skit! orkar inte ens skriva här juh! Men jag har iaf bestämt mig för att försöka skriva här nu resten av lovet! De är ju iaf bara onsdag!

Igår var jag o mamma på stan och inahandlade, blev 2 tröjor för mig från H&M! dom är skitsnygga! den ena var bara en vanlig vit med puffärm men o den andra var en går med massvis med pärlor på axlarna, den var lite längre oxå så den passar perfa till fest, ska nog ha den på fredag om ja orkar festa då eftersom vi kanske ska till uppsala på dan o kolla mc jacka i skin o en ryggplatta! Köpte juh Mc handsakar igår oxå kom ja på :P

I sommar har jag bestämmt mig att mitt självförtroende ska ligga på topp så ikväll ska ja tvinga mamma o gå ett varv runt sandvalla med mig o sen ska ja träna på maskinerna hemma oxå minst en gång i veckan ^^
Kommer juh börja ta cykeln till skolan när den börjar igen oxå!

På söndag blir de någ motromässan i bollnäs för min del :) någon mer som ska dit ?!

hehe blir ett ganska långt inlägg nu bara för ja inte skrivit på ett tag. ^^
Funderar även på o beställa nya glasögon! Ett par mörkbruna stora bågar o så ett par pilotbrillor med vanligt glas i :)   Tror de kommer bli riktigt nice ja! men ska ner o prova någon dag igen ;P
Ingen vet hur ja ska ha råd med allt, kommer ett H&M paket nu något tag oxå o så måste ja juh snart ta o beställa rockweekendbiljet!
Tur man har jobb säger ja! :P




Brudsen de blir party med ;P








spårning...

Gårdagen vart inte riktigt som tänkt! först skolan mellan 8 o 1 typ sen blev de jobbet mellan 3 o 18 o sen blev de förfest o g-fest med frida, erik o robin.  dock for ja hem efter typ en timme inne på g-festen, mådde inte så bra, böev nog en lite för lång dag för mig. men jag ringde emil vid halv 1 iaf så då for jag hem.

Idag klev ja inte ur sängen förns vid 1, då satt ja o snackade med sys ett bra tag o så åt ja en banan o drack lite juice till frukost, fick inte i mig mera! Sen kom iaf farmor o farfar vid 3 o åt "middag" nu har dom nyss åkt o ja ska vell snart ner till emil o tobbe i stan o se film med dom :)
Sen sover nog emil här ikväll :)

Såhär såg ja ut igår då ^^  ingen halsduk på mig inne där då e men :P













RSS 2.0