Valpisar

Imorse vaknade jag juh hos emil o när ja gick ner låg en av deras hundar och skulle valpa, susanne tyckte jag skulle gissa hur många de skulle bli o hur många av varje. O självklart gissade jag rätt, hehe de blev 4 stycken, och 2 av varje ^^  Okej de var rena chansningen för mig så de var nog bara tur! ^^


Lånade bilden av susanne!




Nu ska jag sova eftersom ja ska upp tidigt imorgon! ^^


/Elina


Help

Jag funderar på om jag ska byta blogg portal och börja om på nytt, fast vilken är bäst, nattstad, devote, bloggparken ?!  Va tycker ni ?! O så vill ja gärna ha ett nytt bloggnamn då oxå ^^

Hjälp mig :)


Btw, nu är pärlan sådär blank o fin igen, eller ja den var de för 2 dar sen iaf ^^



/Elina


Äntligen

Är äntligen klar med dagens göror! Nu ska jag snart till älsklingen igen, sover där inatt oxå ^^

Vet dock inte riktigt vad jag ska säga på redovisningen imorgon, men de kommer nog när ja väl är där, jag vet juh vad jag gjort om ja säger så ^^

När jag är klar med allt vad skola innebär för den här gången ska jag starta upp ett nytt projekt som inkluderar denna dam ;)  Hoppas på de bästa ja!





/Elina


Planerar

Sitter o planerar allt som ska göras inför imorgon och inför på fredag, de är en hel del!

* Skriva skyltar i silver
* Skriva stor företagsskylt
* Fixa andreas halsband
* Fixa kedjan till lavas armband
* Skriva ut brochyrer
* Skriva ut visitkort
* Skriva ut stor prislista
* Skriva ut stor infoskylt
* Fixa duk mm. till montern
* Fixa redovisningen

O så de största problemer då, vad ska jag ha på mig på fredag ?! :o


Finns juh massa annat ja måste fixa oxå som:

* Nationella PM i svenska
* Arbetsmiljöuppgifterna
* Ondsakn uppsatsen
* En essä
* Äfärsplanen
* Projektraporten

O sen har jag verifiering på jobbet på lördag oxå ^^  Fullt upp ja! ^^





/Elina


Lizard

Ringen, den ser dock bättre ut på andra handen ;)




/Elina


Shorts

Sys ville inte följa till svall, hon ville hellre va me pojkvännen så då åkte bara jag o mamma. Gick birsta först, köpte ett par jeansshorts med hög midja, en ring som ser ut som en ödla ( johanna kommer bli fett avis  ^^) och lite smyckesgrejer till företaget. Sen gick vi även över på Ikea, dock hade dom takras på övervåningen så vi gick lite snabt igenom nerervåningen, jag köpte 5m tyg åt mig och 4 lådor åt pappa och anna :) 

Ganska härlig dag endå, men är fett trött ^^

Här kommer bild på shortsen, ringen ligger kvar i bilen så den får ni se någon annan dag :)
Längtar värkligen till sommaren då man får börja använda shorts o tunnare tröjor :)
 



Nu däremot ska jag dra mot näsviken, vi höres imorgon!

/Elina


Today

Detta är ett tidsinställt inlägg så nu är ja i svall och shoppar :) 

Såhär ser ja ut idag iaf :)





/Elina


MC

Jackan ja köpte i söndags! ^^

Fett nöjd!




/Elina


God morgon

Idag och fram till på torsdag har jag projektarbetsdagar, de betyder att vi ska göra klart våra projekt inför fredagens redovisning. Det är bara de att jag inte ska redovisa på fredag utan jag drar juh på företagsmässa i Söderhamn :) 
Idag ska jag, mamma och sys åka till sundsvall, mäst för att köpa kedja till mitt företag men de blir garanterat en sväng inne på birsta med lite shopping oxå :) 

Såhär såg ja ut igår när ja drog till delsbo, trodde faktiskt aldrig ja skulle gå ut i fläta sådär men tyckte de blev ganska bra endå ^^






/Elina


Fredag

Tänkte skriva lite vad som hänt i helgen så i fredags var ja på motorgårn på fest, stannade dock inge länge, ååkte vid 12 då allt folk började komma dit!
På söndagen så skulle jag juh upp 8 för att åka mot uppsala, var ner på rea på Lelles (en MC butik) köpte ny mc jacka, sen var vi o kollade skor, köpte dem i förgående inlägg ^^  Sen var vi även in till stan på New Yorker, där köpte jag en bilini och ett par skin shorts, jessica kommer döö när hon ser dom ^^


Såhär såg jag ut i fredags, svart skjortväst typ, jeans och klackar, är de motorgårn behöver man inte klä upp sig mer ^^





/Elina


Skor

Köpte ett par eventuella balskor i uppsala igår :) 
Inte var dom dyr heller 199 kr :)


Inte den bästa bilden men aja!



/Elina


UF

På fredag, alltså om en vecka anårdnas UF mässa i söderhamn, kom görna och kolla för jag ställer ut hela dagen, är även med och tävlar i bästa hantverk och hoppas på de bästa!

Kolla gärna in min företagsblogg HÄR oxå!




/Elina


Inside the box

Tjo, hemma från skolan nu en sväng men ska snart tillbaka, hade bara svenska imorse o sen 2h hål så jag åkte hem o sov en sväng!

Hittade den här härliga bilden igår oxå, diggar den!




/Elina


Blandning

Nej jag har inte dött igen!  Eller joo nästan, orkar inte lägga så mkt tid i bloggen nu, de börjar juh bli vår och inte så långt kvar till studenten, det är typ bara 10 veckor och de är helt ofattbart!

Sitter iaf o pysslar lite med grejer inför projektredovisningen nästa vecka och på 2 beställningar nu!

Tror btw att jag skiter i de där bildinläggen som jag lovade ^^

När jag städade förra veckan hos pappa plockade ja även upp lite nya prylar, så¨som klädställningen och tavelramen, bilden som sitter i har jag haft sen länge men aldrig orkat satt upp den, men jag är iaf skitnöjd!

Diggar iaf första bilden, bra blandning! ^^










/Elina


OMG

Ja de var sjukt längesen ja bloggade nu, har haft lov o varit på läger, träffat tanzanierna o massa mer! Har även försökt fått tag på min tatuerare men dom har vattenskada så de sket sig! Vad har ja gjort mer då ?!  Joo just de jag har slingat håret igen oxå! Varit i lycksele på krogen o gått modevisning för JC i stan. ^^  Så ja jag har hunnit med en del under de här två veckorna jag inte bloggat men allt kommer upp i lite bildinlägg senare!


Några bilder fårn lycksele turen ^^









/Elina


Mobilblogg - Go natt !

Ja nu ligger jag äntligen i undersvik o ska sova efter nästan 8h i bil ^^ jag saknar dock min emil redan och min kudde som ligger i emils bil :( hittade iaf en extra kudde och ett täcke som jag tog för jag ligger o fryser! Iaf ska sova nu, kommer kanske upp något inlägg imorgon eller på tisdag, vi får se! Ska försöka låna datorn, iaf en internett sladd :P Nu, god natt! /Elina

Tanzanier

Idag kommer Tanzanierna till sverige och hudik för att hälsa på oss, vi var juh ner för 1½ år sedan och nu har 4 av dom fått chansen att komma hit, ska bli riktigt roligt :)
















/Elina


Undersvik!

Älskar mitt undersvik så här kommer några bilder från de underbara stället :D


Man längtar inte nå till sommaren när man ser dom här bilderna e, nej nej ! ^^














/Elina


Lycksele

Snart drar jag och älsklingen mot lycksele och hälsar på hans syster med kar och barn ^^   Blir juh borta till på söndag så jag vet inte hur mkt jag hinner blogga, tänkte dock hinna tidsinställa några inlägg :)   Sen får vi se om ja kanske bloggar från mobilen oxå :)

Idag, gillar min kavaj, man ser uppklädd ut fast ändå inte :P






/Elina


Rastlös!

Nu är de mesta packat, o jag har ätit. Första riktiga maten på 1½dag iaf! Blev kykling o nå gegg med pasta!

Nu är ja iaf rastlös! Har inget att göra! Borde måla lite nagelack på ena handen o så men då kommer de kladda ut sig! Hoppas sys kommer snart så ja får se hennes brillor! Åh hatar att inte ha något att göra!


Dessa jeans vill ja ha! :)




/Elina


Packning på G

Nu har jag varit till min kära mor med 2 par jeans som skulle tvättas, skjutsat anders på stan, varit på apoteket och köpt ny ansiktskräm, varit på jobbet och hämtat semesteransökan och på skolan för att hämta lite böcker! Så ja jag är mkt piggare idag, tror dock att jag har lite feber! Eftersom jag är lågtempad o ligger normalt på 36,1 o nu har jag 37,1!

Aja nu ska jag ta o packa så de är klart till imorgon, bestämmer mig ikväll om ja åker eller inte! :)


Mys idag i adidaskoftan från thailand :)  Längtar tillbaka!
 




/Elina


Drömmar

Hade en sjukt mysko dröm inatt! Det var jag, älsklingen, gustav, amanda och så simon eller tomas (inredarna från tv)  Vi var ute o åkte skoter, jag åkte me gustav o amanda med emil o så körde simon tror ja de var själv i sin röda overall med all packning, efter typ 5h åkande kom vi fram till nått typ vindskydd uppe i fjällen där vi började grilla kött o sen kom vi på att vi inte hade nå bestick o så skulle vi dricka o ja vet juh att iaf gustav inte dricker (tror ja iaf)  så skulle han börja o ta en o då skulle vi åka vidare oxå, så alla typ var fulla när vi skulle därifrån o sen vaknade jag av att alarmet ringde ^^  Tyckte de var mysko eftersom ja inte brukar drömma :P


Kopla ihop alla bilderna så har ni min dröm   xD












/Elina


Ikea

Hej, nu är de jag igen ^^

På söndag när vi åker härifrån kanske vi ska svänga in på ikea o köpa dessa två saker åt mig, en tavelram och en klädställning :)  o så lite galgar då om de nu inte tar för lång tid :) 






/Elina


2 year

Haha satt o kollade igenom lite gamla bilder på bdb igår innan jag somnade och hittade två typ superfjortisbilder xD  Ibland är de fan pinsamt o se att man sett ut sådär!







/Elina


natti..

Nu ska jag ta o sova, får se om ja lyckas! Är inte så trött och börjar faktisk bli hungrig, de ja fått i mig idag är lixom 2 bananer och en halv skål aprikoskräm... De kommer man inte så långt på! Får se hur jag mår imorgon men nån skola blir de inte iaf!


Hoppas ja får träffa älsklingen imorgon bara, såg han senast i måndagsmorgon juh!
<3




/Elina


To much!

Jadu idioter finns de gott om! Nästan för många! Du säger lite för mkt!

Är rastlös nu, är bättre iaf, tagit en ibumetin så ja har ingen huvudverk o ja är inte illamående, druckit lite proviva oxå så magen är på bättringsvägen!
Vill vara helt frisk!


Fått tatueringsfeber tror ja!



/Elina


Sjukling

God morgon, igårkväll hade jag juh skitont i magen, världens jävla magknip, efter ja snackat med emil i telen sprang jag på toa typ 3gr o vid 1 inatt vaknade jag o spydde, jättetrevligt! Så idag är jag hemma, dock spökar inte magen lika mkt idag o är inte illamående längre!  Får se om de ens blir nå lycksele, blev ingen intervju idag iaf!

Undra om vatten räcker som frukost/lunch eller om man läre ta något att äta!?



/Elina


Tattoo

Imorgon ska min kära mor ringa och boka tatuerings och piercingtid åt mig :)   Sjukt glad!
Imorgon ska jag även på intervju med Gustav och så läre jag bestämma mig hundra vart jag ska plasera korset!


Några sjukt snygga fjädrar, synd att de typ bara ligger i modet och inte är något som håller i sig! Annas skulle jag lätt kunna göra en !








Nu ska jag få magen ordentlig, sen skiva svenska o sen sova!



/Elina


Packlistor

Ja igår innan jag la mig skrev jag packlistor, inte bara en packlista ^^  Drar juh till lyksele till helgen med älsklingen och sen drar jag till undersvik på söndan när vi kommer hem o blir borta till på tordag. På Söndag kommer juh även Tanzanierna o hälsar på oss :) 



Även att folk är fett mogna !  *Not*


/Elina


Åååååååååååå

Får nå fel snart, fick tillbaka nationella i matte C idag juh, o ja nu är ja nå nervfreak!  Jag var 1½p ifrån G o då måste ja skriva om hela j*vla provet, lärarn vägrar ge mig kompliteringsuppgifter fast de typ vara är 2 grejer jag behöver träna o de är förenkling och logaritmer!
Ska fan tvinga mor min o ringa o skälla ut tanten sen! Riktigt jäkla förbannad!
Även att boken vi använt under året är så dålig så den ska sjängas nu, o vi var hennes första klass i matte C, inte konstigt att hon inte kan förklara ordentligt så man förstår! Inte fan kan hon svenska heller!


Raseriutbrott!

'


/Elina


RSS 2.0