Varför ?!

Ja de är en jävligt bra fråga de, vafan händer dehär jämt mig för, står inte ut mer snart! Ja orkar inte, ja vill inte, ja kan inte! 



FAN !


MC körning!

Dagen har varit bra den, började lite pinsamt men de gick över de oxå :P 
Sen gick de mästa fel på formgivningen men de löste sig de oxå !
När ja kom hem satte jag mig ute på bron o stekte en stund, tills jag tyckte de blev för kallt, då gick ja in o kolla i HM ^^
Blev lite MC körning nu på kvällsidan oxå med marcus :) Riktigt nice!
O nu sitter jag här som vanligt, ska plugga lite matte o kulturhistoria men de är mkt roligare o prata med folk :)
Äh måste börja skärpa mig nu för ja o mamma ska ut o gå sen oxå ^^

Tyvärr är alla bilder från körningen suddiga för mamma o sys inte såg att bilderna blev suddiga o ändrade nå inställningar ^^ Så nu kommer en gammal körningsbild :)



/Elina


Sliten!

Något sliten fortfarande efter de 4h sömn man fick inatt ^^  Vi gick juh o la oss vid 6 o sen vaknade man vid 10, inte de roligaste!
Idag åkte iaf jag o johanna med 12.05 bussen till hudik igen efter att vi liftat med joel o hans pappa upp från skälön, sen blev de att gå på kyrkan o åka med mamma o sys därifrån. Åt ett paket nudlar till frukost o sen la jag mig o stekte lite ute i solan, något varmt de var eller! Höll inte alls på o dö!
Sen plockade ja iaf ihop lite o packade för att åka till mamma. Tog cykeln dit!  Åkte till mormor o morfar oxå o åt lite tårta eftresom de var morsdag idag.
Nu ska jag aldeles snart gå in o duscha o ge mamma hennes lilla morsdagspresent :P

Gammal bild, men till helgen blir de grillning med allehopa iaf! :D



/Elina


Vilken kväll!

JA vilken jäkla kväll de vart igår, så roligt har ja inte haft på evigheter o vi kör en repris om 3 veckor tycker ja :D  Kvällen slutade inte heller som planerat men vafan ^^   Ibland får man gö lite som de faller en in! 
O varannan vart juh som de gick på slutet o de va inte gott med saft! xD
Nä ja längtar bara tills nästa gång när alla tjejerna ska vara med :D

Nån bild från kvällen här iaf :)










/Elina


Ändrade planer :D

Ja nu är de ändrade planer för ikväll, eftersom de inte va nån som ville ha mig med till bergsjö så blir de fest i igge istället med tjejerna+ lite fler :D
Kommer bli kul de, skiter även i folkracen imorgon för ja känner för sovmorgon, så jag blir kvar o sover där :P
Hoppas på en gyrm kväll ja!
Nu ska ja ta o packa ihop en lite väska, kanske byta om, o sen åka förbi mamma o hämta pengar mm. o sen vidare till bussen som går 20.15 :)





Looking like this tonight ;P



/Elina


Att Glömma...

Jadu de är inte de lättaste att glömma,  men ja försöker... Känns fan som ja aldrig kommer lyckas...  Skiter i om ja skriver dehär här, men ja måste få skriva nånstans... 
Att jag såg filmen "the notbook" blev de juh inte heller bättre av, låg fan o grät på sys rum när ja såg den, o tankarna ville inte försvinna...
Jag försöker tänka på annat med du dyker upp överallt! Jag vill inte! JAg vill inte! Jag vill inte!


Är iaf tur att du finns några som lättar upp ens dagar !




FAN DÅ! JAG VILL INTE!

;(


Hemmakväll!

Blir en lugn hemmakväll för mig ikväll, finns inget annat att göra så! Förutom att ja vill gå på SATC på bio nu, så jag har precis ringt mamma, kanske så gå ikväll den går vid 20.30 :)

Sen är juh gunnel o janne o farmor o farfar här oxå oxå för janne fyller 70 idag, Grattis på han!

Borde igentligen inte sitta här, borde skriva massa skoljobb ja! :P  Men jag orkar inte! Gick juh o la mig o sov i 3h när ja kom hem från skolan^^



/Elina


Provisoriskt!

Kännde för lite förändring så nu är lite gjort, ska fixa rästen imorgon eller nått, de här är bara provisoriskt så länge!

Sys har nyss lockat håret på mig för imorgon o ja ser ut som ett troll! Hoppas de ser bättre ut imorgon! Nu ska jag lägga mig hade ja tänkt för ja e skittrött o har ont i ögonen! Så god natt!



Bjuder på gammelbild bara för ja saknar mitt hår lite med undercutten men nu ska de sparas!


/Elina


Vilken j*vla dag!

Min dag har inte varit den bästa, dock har faktiskt några possitiva grejer hänt som jag tyvärr inte kan avslöja men de blir till hösten iaf! 10 september blir de ändringar!
De är nog de possitivaste idag!
Sen har jag fixat frissör till studenten nästa år, de gäller juh att vara ute i tid!

Sen behöver vi inte tala om de jobbig grajerna som hänt de får ni märka själva!

Har iaf varit på estetafton nyss oxå o ställt ut lite grejer jag gjort!

Nu ska ja försöka plugga om mit hjärna kan tänka på något annat än dagen!



/Elina


God Natt!

Jag vet inte vad de är för fel på mig idag men nått fel är de iaf!  Jag är så jävla kännslig idag o de stör mig! Nyss legat o gråtit mig igenom en bok, inte riktigt utläst men snart så! Känner mig så tom som man bara kan bli och har ingen ork eller lust till någonting! Känns som något fattas i mig på något sett! Som om allt ja vet o känner gömmer sig för kvällen!

Ska gå o sova bort mina bekymmer nu så jag orkar springa imorgon!



Fotouppgift till imorgon!


/Elina


Avklarat!

Ja då var även projekarbetesraporten klar! Har skickat in min idrottsuppsats nu oxå om min hälsa!  Nu är de bara 2 jobbiga uppgifter kvar, den ena ska jag göra hela imorgon oxå sen får vi se när jag gör matteprovet!  Sen är de enkla uppgifter till t.ex. fotot och formgivningen klav o de går på 2 min bara ja orkar lyfta kameran ^^

Imorgon blir de skola först hela dagen o sen körskolan på körlektion o sen hem till mamma o skriva engelska uppsats o så hem o passa minisyster efter de, hade även hänkt avfärga o färga håret när ja är hos mamma, o sy ett par shorts till en skulptur jag måsta göra i skolan!

Nu blir de sängen o läsa lite ur boken som oxå är ett skoarbete, fast de ska inte vara klart för ens nästa vecka så de är lungt :P

Bara 14 dagar kvar i skolan nu! Jag har nedräkning o de ska bli så grymt skönt :D



Vill ha folkracebil ;P men pappa o ja ska till storvik i helgen o kolla så :D

/Elina


Plugg i massor!

Ja jag håller fortfarande på med allt som står på lisan i tidigare inlägg, nu håller jag på men projekarbetes raporten som ska va inna imorgon kl 8 :P  Jag har hittills hunnit skrivot en överskrift för World e cp ^^

Skolan idag annars har varit ganske slapp, började med teater i stan först vid 9 o sen vid halv 12 va vi tillbaka på skolan o hade hål till 1 då vi hade matte o gubben hade genomgång så då satt jag o jessica o rita skitsnygga gubbar :P sen hade vi bara fomgivning på de o då gjorde jag först klart min sorgbild o sen gjorde jag lite på lergubben ^^

Nä nu ska ja fortsätta med raporten o hoppas att world programmet vill ge sig :)




/Elina

Helgen...

Okej jag är väldigt dålig med att uppdatera på helger, jag är jämt så slut efter veckan i skolan o så brukar jag jämt hitta på lite kul att göra på helgerna oxå :) Som i fredags var jag på personalfest t.ex. Hur jag såg ut ser n på 2 bilder nedanför. Sen på lördagen jobbade jag 9-16 o sen bar de av mot söderhamn på crousing med emil, perjohan o carro :)  Var ganska dött där men de gick endå ! Sov hos emil den natten o sen var jag tillbaka i hudik vid halv 4 på söndagen kanske, då städade jag o mamma hela min lägenhet o sen körde jag lite mc, packade o drog till far min, där sitter ja nu o e nyduschad !  Ska alldeles snart gå o sova men först tänkte ja berätta hur duktig jag är, jag har nämnligen skrivit klart nästan hela mitt idrottsarbete idag på mindre än 30 min :D
En sak mindre att göra :)

*Knäppa ett porträtt med kännsla
*PS uppgift
*Spegelbild
*eget bildprojekt
*Småföretagandeprov
*Engelska nationella
*Engelska muntlig redovisning
*Engelska inlämningsuppgift
*Göra klart ringarna
*Svenska bok utläst
*Skriva dikt om sorg
*Matteprov
*Matte nationella
*Sy shorts till skulptur
*Idrottsuppsats
*Kulturhistoriaprov
*kulturhistoria inlämningsuppgit
*Projektarbetes redovisning

De börjar närma sig slutet, de där var vad jag skulle göra nu sen ja kom hem från frankrike och vi har bara 15 dagar kvar i skolan :D








Här är ringarna jag gjort till mitt miniprojekt, dock ser dom repiga ut men de är dom inte! :P


/Elina


Duktig ja!

Hehe värkligen duktig, inte min dag idag! Först försvinner nycklarna i skolan o ja har inte hittat dom än! Sen somnar jag i kulturhistoriaböckenra o när jag vaknar är frågepappret borta!  Har nu börjat lugga igen efter att ja hittade pappret under sängen. Går inte bra, förstår inte ett skit!
Engelskan är iaf gjord o klar, men ja vet inte hur ja ska ta den till skolan för de finns inge internett sen åskan slog ner o ja hittar inte mitt usb minne!
Även att min lägenhet är kaos o ja måste städa + att ja ska färga håret imorgon, får se hur de går nu då få se om ja blir av med de röda eller hur de blir ^^

Nu måste ja gå o lägga mig o plugga lite till tror ja men först måste ja röja på sängen för där ligger de fullt med renkläder!



Taizegänget -3killar som va i silence garden ^^

/Elina


Plugg!

Hemkommen från skolan nu, hade idrott på morgonen men ja va inte med så mkt, jag o johanna gick runt lillfjärden istället för ja hade ont i ryggen o hon va förkyld, sen vart ja själv på skolan i evigheter o så foto vid 11 o då försvann min nyckel så nu ska jag snart leta igenom hela väskan grundligt!
Måste även plugga till kulturhistoriaprov som vi har imorgon och en engelska redovisning.
Kommer inte orka! :P


(redigerad för skolarbete)

/Elina


Lagomt trött sådär!

Usch har haft fullt upp idag, först skolan mellan 8 o 12 typ, sen ner på stan o leta lite fort efter något åt mamma men jag hittade inget, gick till sjukgymnasten o han fick fixa min rygg efter bussåkandet. Mamma skjutsade hem mig sen  o så drog ja på körskolan vid 14.50 o övningskörde! Gick bra faktiskt va ute på liten landsväg idag.
Sen åkte ja hem igen, gjorde en tårta o slängde i mig 2 vofflor för att sen åka tillbaka till  körskolan vid 5, när ja kom dit sa dom att ja inte behövde vara där för de va mörkerkörning o den kursen hade ja redan gått, så då tog ja moppen hem igen o firade mamma när allt folk kom.

Grattis på världens bästa mamma som fyllde 42 idag :D  <3





/Elina


Hemma!

Nu är jag hemma från frankrike igen, Har haft de helt underbart, dock kunde vädret varit bättre! Har typ haft 20 min sol på hela veckan.
De är iaf skönt att vara hemma igen efter sammanlagt 70h i buss i 500 mil :P
Emil var o hämtade mig på station inatt när ja kom till stan o sen sov han hos mig inatt :)
Nu har jag suttit o kollat igenom en hel del bilder därifrån o ska snart sova!
Har faktiskt hunnit men en sväng till gocartbanan idag oxå med markus o lasse :)
Ja klådde iaf anders... ^^













Fler bilder kommer nog kanske imorgon eller på facebook :P

/Elina

 


På väg!

Nu stänger jag väskan o åker ner på stan till bussen, avgång kl 2 men ja vill va där i tid så ja får sitta längst bak o breda ut mig lite :)  Är man lång  så är man :P
Vi syns den 17e igen, skriver inte på hela veckan!

Puss o hej <3


Frankrike!

Ja ikväll, eller ja om va 2½h drar jag till Frankrike, Taize! De är ett av dom underbaraste ställen jag har varit på och man träffar så sjukt mkt roligt folk :D
Förra året träffade vi ett gäng skåningar, dom ska ner iår igen samtidigt så vi kommer förhoppningsvis träffa dom iår igen :D
Kommer ihåg alla kvällar på oyak, all sång o alla gudstjänster, kanske inte låter så kul, men de är de!
Kanske inte heller låter som de skulle vara värt 36h i buss tur och retur, men de är de oxå!
Kommer bombardera bloggen här med bilder när ja kommer hem!
Kommer inte ha tillgång till varken dator eller internett eller nånting under vistelsen i taize, däremot kommer jag nog ringa hem lite, till mamma o emil o så, så lite kontakt med sverige kommer ja ha :)

Här är gänget från förra året, iår är de kanske 4-5 st från förra gången o så massa nytt folk! Längtar så!



/Elina


Pluggkväll!

Är hemkommen från emil för ja ca.3½h sen, sen dess har ja pluggat massvis med engelska, så nu är min engelska powerpoint klar iaf, ska bara skriva texten till den o de gör ja när ja kommer hem de går nog fort!
Sen kom mamma ut o då kom ja på att ja hade småföretagande prov imorgon, o så har ja packat lite till frankrike nu. 
Åh imorgon blir de mkt, skolan först med engelska nationella mellan 9.30 o 12 typ, sen småföretagande prov. Ska cyckla hem sen så de går fort, då blir de att packa de sista, duscha, åka till pappa en sväng, vara med emil,kanske plugga lite om ja hinner o sen ner till bussen kl 1.00 typ, vi åker från hudik 02.00 så ja vill va där i tid! Pengar o allt e växlat o så iaf så de är inge sånt som ska göras iaf!

Nu ska ja nog sätta mig med småföretagande boken så ja kan lite imorgon iaf på provet! O så röja på sängen så de går att sova där inatt :P

Grön jackan på bilden iaf som ja köpte igår, kommer bättre bild sen nångång!

Näe God natt med er :)





Längtar! :D


/Elina


Ändringar..

Så nu har de hänt lite här iaf :)  Hann inte igår, men de kommer nog snart hända lite till igen :P

Den här kvällen blir nog lika speckad som gårdagens, ska sätta mig o skriva lite engelska nu, sen skulle ja även ha färjat ögonfransarna, hälsat på pappa innan ja åker, handla, köra MC o åka ut med emil till deras stuga :)
Blir bara lite plugg o emil, sen får ja ta resten imorgon ^^

Idag på fotot så gick vi ner på möljen o satte oss med varsin glass :)
Nödvändiga lektioner man har !












E vi nå snygga eller ?! ;P


/Elina


speckad eftermiddag...

Ja de kan man värkligen säga! Dagen började med sovmorgon till 9.30 iaf, åkte upp på skolan till 11.45 typ, var där o såg lite av 3ornas slutkonsert, o så gjorde ja lite på mitt miniprojekt, kommer dock missa 8h, pga att jag åker till frankrike så jag slätade med de hem oxå ^^
Efter de gick jag iaf ner till mamma vid halv 2, åkte på stan o fixade pengar, o så köpte jag en skitsnygg grön jacka från gina tricot, kommer bild på den imorgon! O så va ja på H&M o köpte ett nytt täckstift oxå!
Åkte på körskolan sen, va ute o körde i 55 min, åkte på ica efter de o hämtade ut rockweekendbiljetten, o så for vi på ja va de nu heter o beställde MC hjälm :D,  åkte hem, åt o sen ner på jobbet o jobba mellan 19-22. Presis kommen ur duschen nu o har pratat lite med emil o snart ska ja sova för jag är helt slut i kroppen!
Imorgon blir de idrott första timmen o om vädret tilllåter blir de fotografering o mc körning på eftermiddagen o så med emil till stugan o umgås lite med dom :)

oj va ja skrev, ja som inte tänkte orka skriva ^^



Lycklig! :D


/Elina


Ursäktar..

Ni får ursäkta men jag har nu börjat göra om lite på bloggen, den kommer förhoppningsvis vara klar imorgon men innan dess kan de se lite tomt ut! :)


/Elina


Synd alltså!

Ja de är värkligen synd att man inte är gjord av pengar, har just kommit på att på fredag gör jag min 4e resa på ett år, o ja älskar de, synd att de inte är så varje år!  Jag älskar värkligen att resa o de är ja inte ensam om i min familj! Nästa sommar blir de förhoppningsvis en 3 veckors språkresa med sys till malta oxå.
Jag älskar värkligen att se olika länder, olika kulturer o träffa folk. Synd bara att ja e så dålig på engelska, men den ska juh bättras till sommaren, bara inte mkn idiot till engelskalärare ger mig IG i engelska B.

Ikväll har jag faktiskt gjort en hel del engelska, vi ska skriva om något typiskt svenskt, eller ja inte skriva vi ska ha en muntlig redovisning. O jag har valt att prata om Elsa Hosk (modell), ACNE (designermärke) och Mika's (modellargentur) allt sk ha med mode o göra, de gör ja inte bara för ja älskar de utan oxå för o retas lite, alla i min klass brukar ha så meningslösa ämnen att redoviso om som typ nån japansk myt eller så, därför har jag nu valt ett ämne som dom tycker är ointresant bara för att va lite jävlig!

Nu är de juh bara allt annat skolarbete kvar, måste juh hinna de mästa innan ja åker, hur nu de ska gå! O  ja längtar så mkt, både efter att få åka till taize igen o för att träffa alla underbara skåningar från förra gången! :)

Nu ska jag nog snart sova, om jag nu somnar då, låg med rethosta hela natten igår!





/Elina


Sova...

Ja sova är blan de bästa som finns de, tyckte jag behövde lite sovmorgon imorse ja så jag tänkte kliva upp vid 12 typ, vaknade då en sväng men orkade inte riktigt ta mig ur sängen så jag låg kvar ett tag, dock somnade jag om o vaknade inte förns 15.40, då kom sys hem från skolan o skulle fika så jag gick in o åt frukost sammtidigt som hon fikade :P

Sen har ja faktiskt gjort lite småföretagande o engelska idag oxå, ingen kommer orka lyssna på vad jag säger på engelskan e men de skiter ja i! :P

Nu ska jag snart försöka palla mig isäng igen, kommer bli svårt men ja måste juh, ska upp kl.6 imöra ^^
Nyss tagit en dos hostmedicin, hoppas ja slipper all hosta inatt bara!






Hittade dessa coola "hårkonstverk" eller vad man ska kalla de när jag letade lite info till mitt engelaska arbete, tycker de är riktigt tufft, frågan är bara, hur fan orkar man göra nåfot sånt där ?!


/Elina


*suck*

Åh va ja e less nu! Emil fick inte sova här inatt bara för ja måste gö plugg imorgon, ja e juh ledig imorgon för de är studiedag. Men vafan ja kommer inte plugga ett skit endå!  Dock har ja faktiskt en hel del som måste göras innan sommaren o de är typ 20 skoldagar dit!

To do i veckan :

Måndag:
Ledig

Tisdag:

Onsdag:
miniprojektarbete hela dan

Torsdag:

Fredag:
Drar till frankrike :)

Lördag:
sitta på bussen

Söndag: bussresa o sen är vi framme :)

Övrigt:
skriva 2 engelska uppsatser, 1 kulturhistoria uppsats, 1 småföretagande uppgift, plugga kulturhistoria prov o knäppa 3 bilder till fotot + 1 ps uppgift



















Bilderna får tala sitt eget språk, kan bara säga att ja längtar nå grymt till Taize, Frankrike!


/Elina


Jobb...

Igår vart de inte direct som de va tänkt, vi skulle ha åkt till öhman o varit där hela kvällen. När jag kom ner till stan fick ja ett sms av henne att dom skulle åka till stan med 9 bussen så då var de ingen ide o åka dit, satt hos tobbe hela kvällen istället med han o emil. Var juh mysigt de oxå men inte blev de juh riktigt som vi tänkt oss.
Får hoppas den här kvällen blir bättre istället! Då drar jag o emil till norrbo på fest, jessica o ida har hyrt folkan där så jag hoppas de blir lite drag iaf!  Hoppas vi tar oss hem bara xD  går inga bussar ut i dom ödemarkerna!

Nu ska jag aldeles snart åka o jobba, blev klar 45 min för tidigt bara så de va därför jag satte mig här!
Jobbar 10-17 idag o sen blir de duschen o så på en gång!

Nu ska ja iaf ta o packa ihop väskan så skriver jag kanske igen imorgon ^^




/Elina


RSS 2.0