Kvällen...

Jobbat idag, nu drar jag snart till emil o sover där inatt, gör min fina to do lista imorgon istället :P

Pöss <3








Party ikväll!

blir party ikväll med girlsen! är hos tagg nu! Kommer bli en gyrm kväll, blir dock hem tidigt eftersom ja ska jobba imöra! ^^
Hat bra ikväll nu ! Party te 1000! ;P





Duktig ja!

Ja idag har jag varit riktigt duktig! Har hållt igång hela dagen, de är först nu jag slagit på datorn! Nör jag slutade idag vid 12.15 så gick jag ner till mamma på jobbet o så åkte vi på stan en sväng efter de! När vi kom hem fikade vi lite o sen åkte Kom hem, började möblera om lite i huset o så gjorde vi mat o ja gjorde chokladmuffins samtidigt! Sen fortsatte vi möblera om efter vi käkat o så kom mormor o morfar o fikade o sen möblerade vi klart o gick ner i syrummet och jag sydde på min tröja o mamma förstörde en fotölj! De har typ varit min dag! Har inte hunnit med så mkt mer!
Men imorgon blir de iaf jobb mellan 12 o 16 o sen blir de att åka till johanna i näsviken för att fira henne lite för sent! 
Nu ska jag sova för jag är dötrött!
Så god natt!

Eller ja jag glömde säga att de var 2 månader med emil idag o ja älskar han sjukt mkt! :) <3








Kvällen...

Emil kom hit en sväng idag, vi pratade mäst! Du vet att jag älskar dig sjukt mkt emil <3 Var faktiskt längesen ja va såhär glad som ja är med dig! 

Jag har även sytt lite på min tröja idag o så... Sen har jag inte gjort mkt mer...
Ja nu ska ja sova då! Fast jag igentligen skulle behöva skriva lite engelska o småföretagande, men jag orkar inte! Kanske sätter mig en stund med de imorgon istället innan ja ska va me emil!

Du är bara min <3











Stan..

Blev juh stan idag, blev dock mkt mer handlat än vad jag hade tänkt! Hade inte tänkt o köpt mer än typ en bok! Men de slutade med 3 böcker, stompfar, 2 BHar o en jeansskjorta! Är nöjd med allt o de va faktiskt inte dyrt heller! skjortan och bhanra kostade 127 kr sammanlagt! De är billigt! 
Nu har jag nyss kökat pärplettar, ska nog ta en powernap snart för ja e så grymt slut idag! Får hoppas att jag är piggare imorgon!








Fick juh lön idag vafan ^^








Fotolektion!

Sitter på fotolektion nu, har ingen lärare för ha är o fikar som vanligt! Har knäppt en del kort på alida o jessica idag bara ska vell skriva ut 3 bilder om en stund! Slutar om 30 min, då blir de stan o JC för att prova kläder för modevisningen! Hoppas jag får nå snyggt iår bara :)  De är juh modevisning på tisdag så kom o kolla då vetja! 
Nu ska ja fortsätta "plugga"! Höres senare,  kommer bli ett tag på stan för jag o mamma ska gå o lukta parfym oxå :) 
Hoppas inte du dör nu jessica men de var den bästa bilden ja hittade :) 


Pysselmys!

Har pysslat lite med massa olika grejer nu på kvällen, efter jag hade tränat med sys så satte jag mig vid symaskinen o sydde lite på en tröja, sen gjorde jag även ett axelsmycke till en tröja, ska ha de imordom så ni får se då! Har även fixat naglarna lite för ja fick tråkigt. Har nyss kommit ur duschen nu o ska snart lägga mig, ska prata lite med emil först bara :)
Imorgon ska jag o prova kläder på JC för modevisningen, kommer bli pinsammt men ja borde vänja mig eftre 3 år :P
Nu kallar sängen, men innan de blir de nån sittups!

Vill även ha den här tröjan ;P




God natt!






Kortdag :)

Hade kortdag idag i skolan, gick bara mellan 9.20 o 13.55 så nu är jag hemma, har packat upp lite reseprylar på sängen o väntar på att mamma ska komma hem! Hon kommer med ett H&M paket :D
Ikväll ska jag o sys träna lite framför tvn hade ja tänkt, ska dansa på wii, de är faktiskt jobbigt! Sen ska jag även träna på en av maskinerna eftersom jag inte hann de igår! :)

Jag är grymt peppad på att åka nu men de känns som de är jättelänge kvar eftersom jag tjatat om de i typ 1år! Men nu är de bara 11 dagar kvar! Fy fan va härligt o slippa kylan o snön i 2 veckor sen :D











Trött!

Ja de är jag nu! Fick jobba över 1h oxå så jag slutade 22.00 typ idag! Nu sitte jag o käkar en donkenmuffins o ska alldeles snart gå o sova, men först ska jag prata lite med emil oxå! Även att hunden dom köpt var skitsöt! Den skulle tillochmed jag klara av att gosa med :) 
Imorgon har jag lite sovmorgon iaf, går 9.20 till 14.00 då, så efter de blir de vell hem o hjälpa sys med nå plugg eller så sätter jag mig o syr på en tröja som ska med till thailand :)
Hade juh lovat mig själv o  träna idag jag oxå men jag orkar inte nu när jag jobbat :P

Aja God natt!








jobb...

Dom ringde från jobbet idag när jag hade matte o undrade om ja kunde komma ner o jobba 17-21 idag så jag gör vell de då :P  Blir lite fler timmar iaf innan jag far :)
Ska ta o packa ner jobbgrejerna nu så höres ikväll!







För lat!

Var alldeles för lat för att skriva igår när jag kom hem, ingentligen är jag för lat för att skriva nu oxå men ja känner att ja måste :P
Idag när jag kom från skolan gick ja o la mig för en powernap, sen vart de mat på engång o sen la jag mig o sov i solariumet en timme på de! Har varit så grymt trött så de inte går att beskriva! Nu sitter jag här iaf, har nyss färgat håret på mamma o så har jag faktiskt gjort 4 småföretagande uppgifter oxå :) Känner mig riktigt stolt fast alla uppgifterna gick på 5 min :P

Helgen har iaf varit sjukt kul ska jag säga! Träffade på lite folk som jag träffade där för 2 år sen så de var trevligt! På fredagen när vi kom dit blev de lite presentationslekar i smågrupper o så, sen blev de kvällsmässa i kyrkan o sen hade vi fritid, vi var vell uppe till 2 eller något och lekte ^^  Även att de snöade in på mitt, katrins och majas rum så andra natten körde vi ner några av killarna på golvet o så tog vi varsin säng inne i deras rum istället!
På lördagen iaf blev de lite improvisationsövningar o ännu mer lekar ^^ Var kul de oxå! På lördagen blev de dock en lite senare kväll, vi var 6 pers som satt o pratade mäst hela natten, eller ja till 4.40 då vi kom på att vi skulle upp kl 8. Vi övervägde nästan åt att inte lägga oss!  Söndagen iaf blev de mässa på morgonen och sen pkte vi med bussen hem vid halv 3. Även att jag redan saknar humorn hos alla människor där! "räcker upp handen"  kommer göra mina dagar framöver !

Efersom jag inte skrev igår kom de juh ingen To Do lista då, så den kommer nu den!


To Do i veckan:

Måndag:
plugga

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:
lukta parfym med mamma, övningsköra! 

Fredag: emil ? 2 månader då! <3

Lördag:
jobba 12-16, fira johanna

Söndag: jobba 10-16

                

Bilder från helgen!


Nu ska jag  ta o måla naglarna sen ska jag sova! :)

God natt!








Snart dax...

Ja nu är de snart dax att åka mot undersvik för att tillbringa helgen där! Ska på en SOFIA utbildning som är för oss konfirmandfaddrar. Jag kommer hem igen på söndag vid 16.30, skriver o berättar om helgen då! Vi brukar ha sjukt kul dom här dagarna så. Jag har juh varit på 2 utbildningar innan oxå så jag vet hur de är! Brukar bli ca. 150 ungdommar på en o samma gård!   Kommer bli kanoners! Vi är juh 11 st fom åker från min församling oxå så man känner juh redan lite folk!

Det här var den endå bilden jag hittade från undersvik men de är sjukt fint o mysigt där! :)



Kommer massa bilder när jag kommer hem oxå :)









Engmans...

Slutade tidigt idag, provet gick sådär. For ner på stan då o köpte skinjacken o en BH :) Skitnöjd är ja! Mötte även emil på stan så han skjutsade hem mig, fick iaf träffa han en sväng nu innan helgen oxå eftersom ja ska till undersvik om någon timme :) Nyss kommit ur duschen nu, ska fixa mig lite o så packa klart de sissta innan pappa kommer hem o ska skjutsa mig till bussen som går 16.25! Sitter även o lyssnar på engmans kapell nu på youtube ^^ Bra musik de! :)









Tjejsnack!

Tog en kopp te vid 9 kanske o den ledde till ett ordentligt tjejsnack med sys, vet inte hur länge vi har pratat, ska iaf börja plugga kulturhistoria nu, har juh prov imorgon! Jag o jennie har pratat om värkligen allt idag! O då menar ja allt! ^^  Men de kan va trevligt de oxå ibland! 
Ska lägga mig i sängen o dra iväg ett sms nu o så plugga o sova! Ska juh iaf upp i skolan en sväng imorgon, o sen bär de av mot undersvik vid 16.25! Kommer inte kunna uppdatera då på hela helgen, o de finns knappt någon mottagning till telefon där! Så jag är ganska okontaktbar där i helgen! :P







Detta är dagens inköp! Är riktigt nöjd med allt! Tröja o shorts från gina tricot, ansiktskräm ACO från apoteket o så ett par haremsbyxor ja beställt från ellos :)
Men nu kallar sängen så God Natt!








Grattis x2 !

Ja idag fyllde både min syster 10 och en av mina bästa kompisar johanna fyllde 18! O inte nog med de, jag har namnsdag oxå! Det är frida idag o de heter jag i mellan namn :D

Här är de 2 födelsedagsbarnen :D
Grattis en en gång!













Shopping!

Lyckades försova mig idag så jag bommade idrotten, hade bara fotolektion sen o då gjorde vi inte så mkt! Efter skolan kom mamma o hämtade mig o så for vi på stan :)  Blev lite shopping idag oxå, dock hittade jag inga skor så då blev de ett par shorts o en tröja istället! Köpte även en ansiktskräm, hoppas den är bättre än den jag har!  Jag la undan en skinjacka oxå i mc modell o en bh som jag ska ner o köpa imorgon! Har tjatat om en mc jacka hur länge som hellst känns de som o nu var de rea på den jag ville ha! :D
Nu ska jag ta o plugga lite o städa rummet o så innan allt folk kommer hit o firar min syster som fyller 10 idag...




349:- på lindex! :D


 






Hemkommen!

Är hemkommen från min älskling nu :) eller ja för tip 30 min sen! Vi har legat o pratat o så typ hela kvällen! Du är bäst!
Nu sitter ja o dricker en stor kopp te, de gör ont i min hals nör jag sväljer o de känns som tunngan e 3cm tjock!  Får hoppas de blir bättre snart!
Orkar inte knäppa någon bild på tröjan jag köpte idag, så de kommer imorgon när jag varit o shoppat med mor min!  Nice Nice!
Nu blir de nog sängen! Så, God Natt!










På väg!

Slutade skolan någorlunda tidigt idag! Slutede vid 2 så då for jag och johanna ner på stan o shoppade lite! Blev ett par skor, en tröja o thights för henne men för mig blev de bara en tröja på rean! Köpte S, ingen vet om ja ska kunna ha den heller, men jag får vell krumpa mig lite då! :P
Nu sitter jag hemma, har nyss ätit, o nu snackar med emil nu :)
Ska fara med han till näsviken nui :)








Surt!

Har en ganska mysig kväll nu faktiskt, dricker varm oboy, skriver packlista för thailand och Undersvik o så har jag hittat ett par skor jag är kär i! Dock på åhlens, o dom finns inte i stan, inte i gövle o inte i sundsvall! måste fan till stockholm om jag vill ha dom! Går juh inte o beställa från dom heller! *suck* på de!
Imorgon blir de nog stan en sväng efter skolan o kolla på någon födelsedagspresent åt minsta syster som fyller 10 på torsdag! Sen kommer emil o hämtar mig i stan o så ska jag åka till han ett tag!
O när ja kommer hem sen blir de att plugga kulturhistoria!

Men nu ska jag nog lägga mig o vänta på att emil ringer :) God natt!













Tisdag!

Sitter här med minsta sys nu... Sitter o lyssnar på lite elvis o så ^^  Har nyss ätit, höll på o hungra ihjäl när jag kom från skolan, de var soppa idag så fick leva med 2 mackor till lunch! Men nu vart de iaf en stor portion med hemgjord potatismos o köttbullar! Blev även en jättesemla efter de! O gott var de! :D

Nu ska vi fara o fira kusin som fyller år ^^

 


Paus!

Måsta ta en paus från pluggandet, nu sitter ja o dricker te, äter lite choklad och spelar på facebook istället!  Har även en sys som skriker i köket för hon inte vill äta så då höjde vi volymen på musiken lite! Då hör man inte nå :D
Matten går nästan bra nu! Förstår typ de mästa iaf! O gubben till lärare förklarar juh kasst han! CDskivan e bättre ^^

Om 20 dagar har jag landat i thailand nu! :D









Dagen...

Sitter hos mamma nu, gick dit efter skolan. Väntar på att hon ska komma hem bara så hon kan skjutsa mig till pappa sen, måsta faktiskt hit o hämta min platttång som min kära syster lånat...
Imorse fick jag lifta med christan till skolan eller ja till ica så jag var på skolan typ halv 8, satt där o väntade på o få haengelska o då kommer dom o säger att vi inte har något... Bara o vänta på nästa llektion då som började 9.20 typ!  *suck*  Jag tycker inte om  min engelska lärare!! Började iaf med 2 smyckeshängare på formgivningen... Kommer bli skitsnyggt! Ni får se dom någon annan dag, eller ja när dom är klara!
När ja kommer till pappa blir det att sätta sig med matteplugg på en gång! Får se om jag skriver provet imorgon eller om jag gör de på onsdag!
Nu skulle jag behöva något sött iaf! Tyck en chokladbit eller något! O så vill ja ha en puss av emil oxå! <3


Hittade en söt bild på mig o sys eftersom ja sitter vid hennes dator...










Alla hjärtans dag!

Ja idag blev de jobb men de vart massa krångel imorse bara, när ja kom ner på jobbet stog ja inte med på schemat så då for ja hem o kollade på mitt, o så ringde ja ner o fråga vad som va fel, o då var de gårdagens shema som satt uppe så då måsta jag fara ner o jobba endå! Jobbade mellan 10 o 16, då for jag hem o duschade o sen kom min älskling med 3 röda rosor åt mig <3 Var hemma hos mig o myste o såg lite film o så men sen for han vid 8 typ för han skulle hem o sova!
O nu sitter jag här hos pappa, har nördat massa spel på facebook o tv står på där de är OS, skittråkigt är de men jag orkar inte gå o stänga av den ^^
fick ett till kort av sandra nu från fotograferingen oxå, de vart faktiskt jättebra tycker jag! :)
Nu är de dags för en To Do lista oxå för veckan så :

To Do i veckan!

Måndag:
plugga matteprov!!!

Tisdag: klara matteprovet!

Onsdag:  emil? <3

Torsdag: stan med mamma, köpa skor!

Fredag: fara på utbildning

Lördag: utbildning

Söndag: komma hem från utbildning!












Sängen kallar!

Blir sängen nu, är jättetrött o så ska jag juh upp o jobba imorgon oxå! Ska vell ta o skicka iväg ett sms till emil innan iaf :)  Blev mysig hemmakväll med mamma o anders idag, vi så på nån film, tror den hette "man abuote town"  vi käka daimglass mamma gjort, käkade choklad o kipps så man e lagomt tjock i magen nu! Hoppas jag kommer i jobb-byxorna imorgon bara xD

Go natt!


Städdag!

Har varit skitduktig idag ja om ja ska va ärlig! Först gick jag mamma o anders ett varv runt sandvalla!  Sen planderade jag o mamma varsin resväska! Efter de har vi städat mina hallgarderober! Kunde behövas! De är så de ekar i dom nu! ^^  Har även städat badrumsskåpet! Ingen vet hur mycket saker jag fått platts med! Men nu har jag platts iaf kan ja lova!

Ingen vet hur ja fick platts med allt dehär i/på mitt badrummsskåp! ^^
Nu är de typ hälften kvar bara!



Vad händer ikväll då föresten?! blev inget med tjejerna så jag kanske sätter mig o syr lite eller ser en bra film med mamma sys o anders o bara myser lite...
Nu ska ja in o äta kött, bea o pommesfrites :)








Härlig kväll!

Kom hem från emil vid typ halv 11, då drack jag te o fikade lite med mamma o anders som kom från bion, satt o pratade ganska länge o nu sitter jag ute hos mig o käkar choklad, den o stunden jag fick med emil gjorde min kväll! Synd bara att han skulle upp o jobba imorgon, annars hade jag gjärna stannat där inatt!
Men nu ska faktiskt jag oxå sova, o så ska jag ta mig en lång sovmorgon imorgon! :)
God natt!
<3





Längtar ihjäl mig! O eftersom klockan är efter 12 nu så är de bara 22 dagar kvar så sittar jag på ett flygplan nu! :D








TheNigth...

Nu drar jag till min emil :)  blir där ikväll, men jag kommer hem ikväll oxå, han ska upp o jobba imorgon så!

Orkar inte leta reda på nån bild ^^

Bye! :)


Fredag :D

Äntligen fredag igen! De här veckan har gått jättefort o skönt är vell de! Fick sluta tidigare idag från småföretagandet så jag har tilloch med hunnit duscha nu sen jag kom hem! Blir emil ikväll tror ja, vet dock inte vart för han ska juh upp o jobba imorgon oxå kl 7! Vi får se när han ringer :)

Någon som har ett tips nå något litet ja kan köpa åt han på alla hjärtans dag då föresten?!   O nu hoppas ja inte emil läser dehär då e :P

Hittade 2 tröjor igår oxå föresten som ja vill ha! Dom är från nelly.com, de har faktiskt kommit in mkt fint där nu! :)   Fast ja gillade inte axelpuffarna på den i spets ^^











Fotograferingen...

Tänkte lägga ut en bild jag fick av sandra från idag på fotograferingen nu innan jag lägger mig! Börjar bli trött o så måste jag juh orka göra lite sittup innan jag sover oxå!
Imorgon blir de förövrigt skola först o sen vara med emil <3




God natt!









Rockweekend!

Är de bara jag som håller på o längtar ihäl efter sommaren!? Vill ha sol o bad o hela dagarna för att bara slappa o ta de lungt!  O Så är de juh Rockweekend i sommar! Vill dit nu! Inte dåliga band som ska spela heller!


Här är en lista på banden som är klara hittills!



TWISTED SISTER
DEEP PURPLE 
SAXON
SEPULTURA
DANGER DANGER
OVER THE RAINBOW
ELECTRIC BOYS
PAUL DIANNO
RW ALLSTARS
BONAFIDE
ABRAMIS BRAMA
THE MURDER OF MY SWEET
ASTRAL DOORS
MAMA KIN
LIONS SHARE
DAWN OF SILENCE
GASOLINE QUEEN
ZZ ROCK
HELLSINGLAND UNDERGROUND
ROCK N ROLL ALLSTARS
THE COUGARS
LUCY SEVEN
STATUS QUIZ

 




 




 


Sovmorgon?

Sovmorgon? De värkade de som jag tänkte ta imorse, Fast jah inte skulla ha haft de igentligen, skulle juh börja 8. Mamma kom in 7.15 o frågade om de inte var dax att kliva upp om jag skulle till skolan o då hade inte min klocka ringt, doch har jag nu kommit på vad som var felet! Hade råkat ställt klockan på 7.30 istället för 6.30! Imorgon blir de mer koll på de!
Hann iaf till skolan i tid, o på idrotten hade vi HLR, jättetråkigt, eller ja vi garvade juh en hel del men!
Sen skulle jag fotas av sandra, gick bra tyckte ja fast de var lite pinsamt, hon skulle skicka bilderna ikväll :) Tog typ en timme att fota, o sen skulle jag själv ha fotolektion, men vi hade inget att göra så då fick vi sluta vid 12.30 typ! Då åkte jag, alida och jessica ner på stan och inhandlade lite födelsedagspresenter åt vår käre vän johanna ^^

O nu sitter jag här :P Sitter o kollar lite bilar på blocket bara för kul, o för jag skulle vilja ha en att fixa till, tills jag får mitt efterlängtade körkort!
Kanske blir något sånt här att fixa till bara för kuls skull :P








Semla!

Nyss käkat årets första semla, den var skitgod, hemmagjord va den oxå!
Tvättat hårförlängningen tills imorgon har jag oxå gjort, ska fota kl.11 :) Ska bli kul men oxå pinsamt!
Nu ska jag snart sova! Ska bara prata klart med emil i telefon först :)

25 dagar kvar :D
Jag, jennie o kim delar på en bungalow o sen har mamma o anders en...
Ligger en reaggeybar på ena sidan hotellet, och ett discotek på andra sidan. Mamma säger att vi ska sitta i baren i 2 veckor vi!
Ska jag vara ärlig tror ja de kan bli någon singha på stranden oxå! ^^






God natt !
Älskar dig min Emil Wiik! <3








Duktig ja!

Usch, jag höll på att tuppa av efter jag tagit sprutan, de gjorde inte jätteont eller så, hade bara inte ätit riktigt på hela dagen... När vi kom hem iaf fick jag mat o då blev de mkt bättre! Efter de har jag tillomed tränat lite, gick i 10 min på "orbytrecken", sen solade jag i 1h o så duschat på de :) Var skönt o få sova lite middag i solariumet!
Nu ska jag ta o tvätta min hårförlängning o sen ska jag gå in o fika något innan jag lägger mig o sover :)


Hmm, är de såhär jag kommer se ut i sommar?! ja kanske de...
Jag tycker iaf att kläderna e skitsnygga, o skorna är juh jag snart ägare av :D
Allt är juh från H&M !






 


Sprutdax..

Skolan idag var dryg somvanligt, men jag slapp iaf göra matteprovet, ska göra de på tisdag istället. Var ner på stan en sväng oxå efter skolan o träffade på mamma o sys, sen hämtade anders oss, nu har vi nyss tagit lite fika o ska åka ner och ta en spruta om 10 min, för mig blir de bara den 3e twinrix sprutan, men dom andra ska ta fler! ^^ 
Tog juh mina andra innan jag for till tanzania...
Tur att man inte är så spruträdd!








Sovdags!

Ska nog gå o sova nu, tänker inte skriva provet imorgon, han får säga vad han vill men ja kan inte! Skriver de på tisdag istället!
Fryser som nånting gör jag oxå! Skulle behöva en lång natts sömn nu o en riktig sovmorgon imorgon!
Blir iaf en tidigare kväll än vanligt idag så.








SUCK!

Usch vad ja hatar matte just nu, värkligen hatar!  Har prov på andragradsekvationer imorgon va nu de ska va bra för, kommer inte ha den minsta användnig för de i framtiden! O jag fattar inte ett piss! Skulle värkligen behöva en paus från all skola o så nu! Är så grymt skoltrött så de finns inte! Ja dör fan snart!
Skulle behöva nån veckas ledigt o bara driva tiden! Skulle iaf behöva min älskling här, men ja tror han e lika död som mig ^^

Älskar dig sjukt mkt emil <3









Chips och matteplugg!

Ja de blev de nyss för mig, hittade lite chips i skåpet sen vi hade för,fest här hemma, o så har jag matteprov på onsdag som jag inte förstår mkt av! Ska hårdplugga de sista imorgon, fastnade inte så mkt idag ska ja lova!
Nu tänkte jag faktiskat se om de va nå bra på tv, annars blir de att träna lite! Lovade juh jessica att göra de idag så :P











Intervjun..

Blev skolan idag som vanligt, dock inte hela dan för vid halv 2 drog ja ner på jobbet för en intervju med HT. Gick juh sådär, sa inte alls mkt, bara chefen som snackade :P
Nu sitter ja hemma o funderar på om ja ska tvinga med min syster ut i snön o plåta lite! E på fotohumör o jag behöver en modell! Annars blir de vell att plugga hela kvällen! *suck*

Tänk denna värme istället för den meter snö vi har, gud va underbart!












To do i veckan!

Sov juh hos min älskling igår, så de har varit dålig uppdatering idag :) Vi klev vell upp vid 3 nångång kanske o åt frukost o så, sen skjutsade han hem mig vid halv 5 typ ! Då blev de till att packa lite fort o dra mot mor min för vi skulle fira sys där hemma, o nu har ja legat 40 min i solariumet, duschat, fika o så, sitter här nu o ska snart sova! Måste juh göra min To Do lista först :)

Måndag: Intervju med HT, Plugga

Tisdag: plugg! 2 småföretagande uppgifter inlämnade!

Onsdag: Matteprov, ta spruta

Torsdag: Plugg, övningsköra?

Fredag: Kulturhistoriaprov!

Lördag: jobb 10-16, emil?!

Söndag: åka till pappa...


Blir lite att göra i veckan! ^^ Ska juh hinna med en fotografering på de där oxå!



Bara 1 månad kvar nu! Då är jag på arlanda nu! :D
Fy fan va härligt!









Bajs!

De är aldrig roligt när dom ringer från jobbet o säger att de fattas pengar i ens kassa från idag, andra gången dom ringt mig nu, o de är jag o madde som haft den kassan bara!

Aja snart kommer hippie o emil o hämtar upp mig iaf,de får göra min kväll :)  <3
Sover även där så blir segt me uppdatering imorgon! ^^











jobb...

Idag har jag nu jobbat igen då, duschat o så nu efter att jag kommit hem o nu väntar jag på hårfönen min som sys lånat! Ska äta fläskfile o se sen till middag o sen bär de av mot emil :) <3  Pappa ska skjutsa jennie till jonas oxå o då får han köra mig när han ändå är ute :) Om inte jag kör då! ^^

Jag tycker om o va mysisklädd nu :) o snuvan börjar gå över! :)











Folkracelicencen :D

Idag kom min folkracelicens hemramlande i postlådan! :D Snacka om lycklig jag blev!
Min vecka blir bara bättre o bättre!
O imorgon ska ja nog vara med min emil :D <3 Fast först ska jag jobba mellan 11.45-15 :) Åkte på extra timmar!
O på måndag ska jag på intervj med HT om att mindreåriga ska få jobba så mkt dom vill ^^









Grattis syster!

Ja idag som sagt fyller min kära syster 15 år! Grattis på henne, äntligen byxmyndig eller?! :P
Nu har släckten varit här o vi har ätit tårta o så, men nu går jag tillbaka till mina halstabletter! :)













Tårta!

Hemma från körskolan nu,vart drygt o nu är man 750 kr fattigare, men nu är de gjort iaf, så nu slipper ja de! Har även gjort klart tårtan nu, ja e grym ja ;P  Kortat av armbandet jennie fick av mig har ja oxå gjort, nu ska jag snart byta om innan allt folk kommer o firar sys... :)

Suddig bild, men såhär såg jag iaf ut imorse innan jag drog hemmifrån :)



Såhär såg sys armband ut som hon fick av mig idag :)
Ganska stolt faktiskt...













fördriva tiden?!

Självklart klev ja upp för tidigt imorse oxå, bussen går inte förns om 50 min o ja e helt klar nu! Måste juh upp o gratta sys imorse o då gjorde jag mig klar för fort så nu ska jag försöka fördriva tiden men att säga åt julia att inte pilla på alla mina grejer!

Blir sittande på rolfs mellan 9 o 12.30 idag, så jag kan vara ganska svårkontaktad!









Glad!!! :D

Gud va roligt! Blev kompis med en som heter sandra för någon dag sedan på facebook, o idag undrade hon om jag ville ställa upp som modell åt henne och en kompis till en tidningsframsida!  O de gör jag såklart gjärna eftersom jag tycker om att stå framför kameran :) Så nu ska vi fota någon dag i veckan eller nästa vecka! Kommer nog bli jätteroligt :) Hon går foto film trean så dom har de som en uppgift i skolan :)


Dom ska fota för en hårtidning, så dom hade tänkt ungefär såhär!


Nu ska jag sova, för imorgon blir de körskolan hela dagen! *suck*










jadu... less kan man juh vara!

Nu har jag städat klart, o ja kände att jag behövde en halstablett så då gick jag till skafferiet för pappa hade köpt en helt ny påse åt mig igår, o inte ligger de några i skafferite inte! Han en kär syster på 9 år som hade tagit upp hela påsen på rummet o ätit upp hela påsen på 2h... Så nu fick hon tvförbud o ja fick ta mig en stor kopp te istället o nån gammal halstablett ja hittade ^^  Så kan de gå... Hoppas de hjälper nu då bara! Har skitont i halsen o snorar som nånting!


Blev juh lite shopping idag, thigts o armband från lindex o så en veckorevyn! :)
Så ikväll bler de nu mys med tidning o massor med te!












mkt o göra?! nej då!

Nu är jag hemma efter allt rännande idag...  blev juh stan vid 1, träffade på linnea o så köpte jag ett par thigts o ett armband på lindex, blev även apoteket en sväng, sen åkte jag 2an med jennie o sara till ica vid 15.15  o så gick dom in o handlade... sen kom vi på att de inte gick någon buss hem därifrån, så då fick pappa komma o hämta oss, han hem o äta sen skulle jag o pappa o julia fara på stan så julia fick köpa present åt jennie. Åkte på coop sen o handlade till tårta o så o så fick jag träffa på emil en snabbis :D  Nu ska jag ta o städa rummet! De kan behövas! 


Jag vill ha en bikerjacka!!!! ^^









Drar mot stan!

Så nu drar jag mot stan, för lite födelsedagsshopping!  Har juh en sys som fyller 15 imorgon såom jag måste ha något mer till!






Tog o körde en mittbena idag! Vi får se om folk glor på stan xD










Duktig ja!

Ja de har jag faktiskt varit idag! Har gjort 100 sittups nu innan jag hoppade i duschen, har även målat naglarna svarta, gjort ett handsmycke till, o så skrubbat mig o så i duschen, nu sitter ja här o har precis smörjt mig, har tillochmed mittbena! :O vi får se hur de slutar imorgon alltså! Ska alldeles snart gå o borsta tänderna för att sen sova! De kan behövas, o imorgon blir de sovmorgon!!! :)


Grymt bra serie dehär om man e så jäkla torr som jag är! ^^



God natt, sängen kallar!
Älskar min emil <3










Dagen...

Vaknada av att pappa stack in huvudet imorse o frågade om jag hade sovmorgon... O ja de hade ja så då väckte han mig i onödan!  Sen fick han skjutsa mig till skolan oxå, jag orkade inte åka buss idag! Var på skolan den mellan 9.20 och 13.55, gick hem till mamma då o sen åkte jag bussen ner på stan vid 14.45  gick o köpte 3 ringar o gjorde lite annat, sen tog jag bussen hem till mamma igen o så fick pappa hämte mig där o då for vi och handlade på ica o sen på ÖB o köpte tvål o så ^^  Nu har jag äntligen kommit hem, har nyss ätit o nu sitte jag och målar naglarna svarta, ska hoppa i duschen sen o så sova! Jag är värkligen skittrött idag!
Men imorgon ska jag sova kan ja lova er! Våran fotolärare är utomlands så då är jag ledig! 
O på fredag blir de ingen skola heller för jag ska på riskettan inför körkortet :)  Blir en ganska härlig vecka dehär :)


Bild på ringarna jag köpte idag, blev en silver, en guld och en i svart! Totalt 60 kr på Ur&Penn, de är 20kr för alla ringar där! Passade på o köpa nån ny ja men imorgon blir de stan igen för riktig shopping, om man nu hitter något...



Örhängen ja köpte i torsdags, hade dom på g-festen o dom är från H&M för bara 19.50! :O




Nu ska nog jag sova lite middag innan jag målar andra handen, o pluggar lite kanske...









Hemma!

Ja nu är klockan 23.00 o jag har alderles precis kommit hem och ätit en macka... Åkte till emil direct efter skolan, liftade med jessica dit :)  Nu ska jag snart gå o sova, men första m¨ste flekten få gå lite på mitt rum så de blir någon värme här inne!

Idag har jag iaf haft en jättedryg dag, inte gjort mer än att börjat med lergubbarna! Spran o åkte bussen ner på stan o sen varit hos emil i niken hela kvällen, o sen fick han spå lov o skjutsa hem mig för pappa hade gått o lagt sig!

Glömde även skriva igår att den första McBucks som någonsin delats ut iår fick jag :D Bara för ja kom ihåg att de var 30g sallad på en Big Tasty! ^^




Blev nyduschad o osminkad bild från igårkväll ^^










Söva!

De ska ja gö nu, eller ja jag måste gå i duschen först o sen skriva lite småföretagande uppgift! Sen sova!

Kan juh medela till er som gillar nuggets på McDonalds, att vi börjar med 18 pack meny imorgon för 69:- tror ja de är eller 89 kanske...! O man får köpa en till dricka o en till pommes för 10 kr! Kanonerbjudande vi börjar med :P
Big TAsty  o big tasty bacon kommer oxå tillbaka, lika så lökringarna!
Så kom o ät nu tycker ja! :)





God Natt !
Älskar dig emil <3










Totalt frånvarande!

Känner att jag har varit totalt frånvarande idag i skolan!  Imorgon blir de till att skärpa sig lite!  Hade bara engelska, bild o 5h formgivning idag.. O jag orkade inte göra typ nått, ändå började jag på 3 bilder på bilden o så började jag med en klocka på formgivningen, hann även göra en ringnyckel i stolek liten på formgivningen, ska ha den som nyckelring tror ja! ^^

Här är den, syns kanske inte så bra, men liten är den iaf!


Blev även en bild på handsmycket jag gjorde i torsdags :)


Nu ska jag alldeles snart göra mig iordning för att fara på 3rätters provsmakning på jobbet!










RSS 2.0