Go natt!

Nu ska jag gå o sova, är ganska trött ska ja säga! O imorgon får jag tillbaka nationella prover i matte C så då vill ja inte vara nått litet nervvrak o börja gråta om ja inte blir gidkänd så nu ska ja ta en tripp på toa bara o sen lägga mig i sängen o snacka med älsklingen ett tag :)

Tror även att jag ska ringa o boka tatueringstiden imorgon, om ja vågar, de kanske ja skrev tidigare men är fett peppad :)  Då ska nog jessica med ner o fylla i sin oxå o så kanske johanna ska med och göra en till oxå så då blir vi antagligen ett litet tjejgäng som åker :)  Blir nog bra de !

Aja god natt med er!


Bild från ett av 10000 skolarbeten som jag gjort klart idag :)




/Elina


Tro de eller ej!

Tja, ja de blev juh inget skrivet i helgen endå!  Lördan jobbade jag juh hela dan o sen vart de utgång på kvällen, glömde såklart o fota oxå ja som vart så nöjd med sminket ^^  Aja söndagen blev de jobb oxå hela dagen och sen möte i 3h efter de!

Imorse var ja tillochmed så slut så jag inte ens orkade sminka mig, så idag måndag den 28/2 -11  har jag elina gått helt utan smink i skolan för första gången sen i typ 7an xD  Känner mig stolt!

Iaf, sitter hemma hos mamma nu o väntar på att hon ska komma hem, sen kommer mormor oxå för vi ska sy lite balklänning åt mig sen blir de packa o dra till pappa :)  Blir juh där en vecka nu igen ^^


Idag
Jeans, vit t-shirt, kavaj o kängor




/Elina


Lips

Tjo, nu har ja komit in i en svacka igen, men ja ska försöka blogga i helgen endå ^^


Fotade lite idag när ja kom hem, hade tråkigt så ^^ 



/Elina


Olja

Goder morgon, sjukt trött idag, låg o drog mig i typ 40 min innan jag klev upp!

Nu sitter jag på bilden och ska snart börja måla på min oljemålning men ja orkar inte!  Har iaf redovisat svenskan idag så de är klart!  :)

Hittade ingen annan bild så vi tog den här ;)



/Elina


Slingor

Sitter och är jättegullig i håret nu, eller ja jag känner mig ganska gullig hela jag, Thigtsen uppe i midjan, en gammal grön blodomloppet tröja full med hårfärgsfläckar, plastmössa och blekningsmedel! Kan de bli snyggare ?! Tror inte de!


Dålig mobilbild sen mamma drog ur slingorna!




Ser lagomt dö ut men nu är iaf färgen i och sådär ser ja ut nu xD
Osminkad och så sen jag mamma och sys var och simmade :)





/Elina


HM

Önskelista!! Synd att inte jag fyller år förns i augusti, annars hade jag önskat mig allt dehär på en gång!


Allt går på 2200 kr totalt!
 



Älskar klänningen, de svarta skorna och mobilväskan!


/Elina


Nationella

Godagens! Sorry för att ja inte skrev någon igår men låg med matteboken hela dan! Har haft matte nationella i C kursen idag och så mycket som jag pluggade igår har jag nog inte pluggat på hela året!
Nu har jag iaf massa annat plugg som ska göras, bla arbetsmiljö och säkerhets uppgifter och en Samhällskunskaps uppgift! Samhället ska jag sätta mig med ikväll hade ja tänkt! 

Även att jag och mamma ska och simma när hon slutar om typ 1h, nu jäklar ska jag få upp formen ;) 


Dagens, körde på thigts och skjorta, sträv svans och lite smycken, lagomt bekvämt till 4h prov!




/Elina


Work, Work, Work!

Jadu jag har varken hunnit eller orkat skrivit idag, är helt slut! Först kom vi inte hem förens halv 4 igår kväll och så upp o jobba idag då mellan 13-17.  O sen när ja kom hem dog ja på sängen en stund! Packade, åkte till mor min o nu sitter ja här o halvsover, ska snart lägga mig o ringa älsklingen!


Kärlek! <3  Älskade pippisockar!



/Elina


barnkalas

Nu är jag helt slut i huvet,  har juh haft barnkalas på jobbet för 2 st tjejer som fyllde år och de var 15 ungar totalt... Men men är man huvudvärdinna så är de sånt man får stå ut med och jag har juh valt de själv så ^^

Nu väntar dock ännu ett kalas här hemma, julia ska ha hem 8 kompisar o dom ska käka tacos o så...

Får vell se om jag överlever ^^



Bild från när jag badade o även min mobil fick sig ett dopp ^^




/Elina


- 30

God morgon, idag väntar jobb med ett barnkalas för mig, ska lära carro att ha kalas för ca.15 barn ^^

De är skitkallt idag kan ja lova, 30 minus ute och de är nog snart lika kallt på mitt rum! Kul att de var strömavbrott inatt oxå så pannan slutade gå en stund ^^ 

Gruvar mig riktigt för att gå ut men pappa skjutsar mig iaf till jobbet så ja slipper ha bilen stående ute i de här vädret!

Några bilder sen i höstas då de oxå var svinkallt!







/Elina


Tunbrödrulle? ja tack!

Haha va vi skrattade idag när pappa skulle beställa mat från pizzerian ^^  Jennie skulle ha en kebabrulle men pappa sa tunbrödrulle istället o så började dom skratta i ruren oxh jag o jennie låg på soffan och skrattade, sen berättade han när han kom hem att när han skulle hämta maten hade han sagt att han beställt en tunbrödrulle och 2 pizzor så då hade dom börjat skratta då oxå! ^^






/Elina


bustier

Denna lilla grej köpte jag idag :) Är helnöjd fast den är lite för stor runt om, ska nog sy in lite extra gummiband i den upptill :)

När ja köpte den så sa hon som stog i kassan att de inte räknades som BH igentligen men ja fick 20% ändå eftersom den hängde bland alla BHar som de var 20 % på ^^


Tänk den här, ett par höga jeans och en skjorta eller nått ;)


Lindex 199:-


/Elina


Grattis !

Idag fyller som sagt min minsta syster år så grattis till henne, hon fyller 11 iår och de är lätt o hålla koll på eftersom hon är född 2000!


Förra året då hon fyllde 10!


Semelkäkning!


Sommar bild när jag tränade att fota lite!



/Elina


Leo

Look what i've done :)
 
Ja titta här, dehär har jag suttit och pysslat med en stund nu ikväll, målade dock bara en nagel då jag är tvungen att ta bort de imorgon ändå, ville iaf prova och det  gick juh ganska bra för att vara första gången :)

Nu ska jag iaf duscha o sen sova så god natt :)





Beige nagelack - HM / brunt - Depend / Svart - Viva la diva


/Elina


Shirt

Var ner på stan och skulle leta födelsedagspresent åt minsta systern idag med min andra syster, hittade inget åt henne så jag köpte en tröja åt mig själv istället :)   Hittade en till oxå som jag nog ska ner o köpa imorgon på hålet, då måste jag även köpa något åt syster...


Gina Tricot 129:-



/Elina


Projekt

Pappa var och köpde denhär i förrgår :)  så nu är de projekt rallybil på gång igen, får se om jag får vara med och skruva något den här gången ^^

Dock är de en fordonare som har skruvat lite på den nu så den funkar inte riktigt :P






/Elina


Darling

Den här har jag oxå gjort idag ^^  En ring till min älskling, han har tjatat lite på mig o frågat när han ska få en ring så då passade jag på o gjorde en idag som han fick nyss när vi firar alla hjärtans dag lite för sent  :)  <3


Har dock inte lött ihop den än då ja inte vet om den passar :P





/Elina


Vin

Dessa har jag äntligen blivit klara med idag, de är ett vinställ eller vad man ska säga ^^

Man stoppar in vinhalsarna i snurrorna så hänger flaskan mot väggen lite snätt neråt , ganska nöjd nu när dom väl är klara, tog lite tid :)




/Elina


Today´s



Tshirt - Gina trickot / Shorta - Åhlens / Poncho - Åhlens / Thigts - Halens




/Elina


Tattoo

Jag är sjukt sugen på en ny tatuering, eller ja snarare 2, den ena vet jag exakt vart den ska sitta men vart tycker ni jag ska sätta nummer två ?!

Den första blir en diamant bakom fotknölen, betydelsen får ni veta senare... Den kommer göra sjukt ont men vill man bli fin får man lida pin!

Den andra ska vara ett kors, bara ett enkelt rakt kors. Vet dock inte vart jag vill ha de!  Har ni några förslag ?!
Hade tänkt typ i troskanten från början men nu funderar jag på insidan underarmen eller på insidan överarmen, är dock sugen på ett lite större kors i sidan oxå med någon text bakom :)

Vad tycker ni ?!






/Elina


Hur lyckas man?

Ja de är en väldigt bra fråga, hur sjutsingen lyckas man :P    Jag tappade mobilen i badet när ja låg där tidigare nu ikväll och nu ligger mobilen på tork och jag har julias gammla nokia från ica ^^  Illa!

Stackars min telefon!

Ska nog snart sova, är sjukt trött och jag måste vara pigg imorgon så jag o jessica kan skriva klart vårat svenska arbete som ska redovisas på fredag ^^ 


Sjukt snygg bild!



/Elina


Ny design

Nu har jag ny design här på bloggen, dock är headern provisorisk, måste ta nå nya kort på mig så ja kan göra en riktig header men den här får vara sålänge för jag vet inte om jag ska ta o göra en ny blogg med kortare namn kanske ^^  De får vi se !

Tyckte iaf att jag behövde en lite gladare blogg med lite klarare färger i nu när de går mot -20 grader! ^^  Kul :)


  


/Elina


Skor

Hm.. ja skor var de ja! Härmar jessica lite nu men :)

Har nu hittat två par jag kanske ska ha på balen efter studenten :) 

I tåget ska jag dock ha riktigt höga snygga klackar :D  Ska bara hitta dom oxå ^^


479:-  för dom o de är lite för låg klack tycker ja ^^


499:-  för dom o dom tycker jag är snyggare :)


Har kanske hittat ett par andra oxå men dom är i en katalog o hittar ingen bild på internett på dom :)


/Elina


<3

Ja alla hjärtans dag har inte varit så storslaget iår... emil har varit i delsbo och jag hemma, var iaf till mormor o morfar o bjöd på lite fika :)  Jag o emil ska mysa extra mycket på onsdag istället, vi hinner inte träffas imorgon heller!

Men ja älskar den karn, du är mitt allt!
Även fast vi kan tjafsa lite ibland älskar jag dig bara mer och mer för varje dag som går!
Just nu vill ja bara vara med dig hela tiden, hela mitt liv!
Du är min, bara min :)

Älskar dig Emil Wiik! <3




/Elina


JFR

Dessa fick jag hem idag från JFR, 2 earcuff's och två par pistolörhängen, tror ja skrev i fel där för ja skulle bara ha ett par men ska nog sälja dom ena till sys ^^

Riktigt nöjd iaf!






/Elina


förbaskade..

Förbaskade j*vla bil! Så tänkte jag imorse när inte bilen startade och jag fick ta bussen till skolan och ja trodde jag kom försent till provet... Fick sedan låna mammas bil hem o hämta henne på jobbet då hon slutade.
Var hem och packade och så oxå eftersom jag skulle bytt boende igen igår men sen när ja väl skulle ta bilen till pappa så ville den inte då heller, eller ja den gick igång men ville ingenstans, på tomgången gick den hur bra somhällst men så fort ja nuddade gasen höll den på att dö igen!
Cp alltså!

Aja har inte hunnit skrivit i helgen och jag har bara gjort massa bus så ja orkar inte skriva allt ^^  Förutom att ja va på personalfest/möte och på fest i niken :)


Idag har jag iaf sett ut såhär, eller ja läppstiftet kom på lite efter men...






/Elina


Party

Tror de blir lite party ikväll, eller ja vi får se ska juh parta imorgon oxå ^^


Fetingsnygg make, tror ja ska se ut sådär imorgon ^^ xD




/Elina


Företagande

Sitter på skolan nu och har företagande. Känns som ja skrev dedär för inte allt för längesen :P

Aja iaf har jag inget att göra så jag tror jag ska gå ner till janne och pyssla lite med en beställning, dock stack maria iväg så ja kan inte snacka med henne om ja drar o bla bla ^^

Ja är sjukt trött kan jag medela! Orkar inte, o ja blir ännu tröttare när ja tänker på att jag har matte C sen...
Klicka HÄR för att komma till min företagssida och se lite fler smycken!
/Elina

Natti

Snygga bilder dehär, men nu ska ja sova iaf! Har sovmorgon till 12 imorgon igen så de är härligt, måste dock ta o skriva lite arbetsmiljö arbete då och göra lite reklam för företaget ^^

Känner även för en ny design här på bloggen så de kanske kommer upp någon nån dag :P


Gonatt!
  


/Elina


sugen

Sjukt sugen på o fota lite igen, både stå framför och bakom kameran, dock inte på samma gång då :P 

Vill ta lite mer studiobilder men känns som ja vill träna lite mer först o så vill ja fota lite ute oxå typ naturbilden men de är så fuckin kallt ute så de är inge roligt!

Aja nån som har lusst o fota med mig nån dag framöver eller ?! :P





 



/Elina


emil

Är hos emil, ska ner o käka nu, de bjuds på tacos idag gott gott :)


Enda bilden ja hitta i hans dator typ :P
/Elina

pic

Fått något fel, orkar aldrig skriva längre, har fått någon bildmani istället o suttit o hittat både söta o sjukt coola bilder på goggle så när ja inte orkar skriva kommer det nog hädanefter upp en bild här :P  Som typ nu...





/Elina


Like

Sjukt snygga bilder o så är de lite insperatin inför balfrisyren :P




/Elina


hate

Jag hatar när saker ser godare ut än dom är, t.ex. den här shaken som jag håller på o pinar i mig nu, den smakar förjävligt!





/Elina


Bokat

1v, sunny beach, 30/5 med enbart min emil!  Kommer bli underbart :D <3






/elina


Grattiz!

Grattis till min kära syster som fyller 16 idag :)

Love ya!


Ni får både en gammal och en ny bild på henne <3







/Elina


Bal

Sitter på skolan och har företagande igen, Har nu iaf fått en till beställning men de går lite trögt endå!
O btw jag är lockig idag, från en sak till den andra sådär :P Kände för de imorse så ja plockade fram plattången o gjorde några skruvlockar :) Just nu ser de bara risigt ut men aja :P
Ikväll blir de kanske taizemässa, får se om ja får åka dit för emil eller hur de blir och sen ska ja nog va chaffis åt mammas fyllekompisar som ska ha personalfest :P

Sitter o kollar lite grejer för balen nu oxå, kollar lite smycken o fristrer o så så ja ska göra ett kolage sen som ni får se :)




/Elina

för mkt

Tjo, känner att ja är rinktigt inaktiv här men jag har en del att stå i just nu, de är mer än någonsin i skolan och nationella i matte c börjar närma sig, sedan har jag även mkt på jobbet med tanke på att jag är huvudverdinna mm... ska ner o ha ett kalas där idag oxå, sen har jag juh kyrkan oxå, är en del möten o utbildningar nu... O på min lediga tid är ja så mkt ja kan med emil... O då som ni kanske hör orkar ja inte skriva här hela tiden.

Men jag ska iaf skriva lite om min vecka som har varit rätt okej, var o tränade i tisdags med frida och liv, träningsvärk till 1000 nu, vi körde body combat, de var jobbigare än ja trodde! Sen har ja även börjat med litte nytt på formen, nämnligen ett vinställ, hoppas de blir bra, de är i smide.


Här är sista projektet på bilden, är dock sjukt missnöjd med håret!
(dåliga bilder pga mobilkamera)






/Elina


RSS 2.0