shopping!

Blev lite shopping idag faktiskt, både nödvängig och lite mindre nädvändiga saker! Köpte 3 par trosor, body tape, löspuder, concealer, ett armband och en ansiktsmask!
Köpte även ett nytt busskort eftersom mitt försvann efter ja varit i thailand ^^

Nu sitter jag hemma iaf, är så grymt slut, har ingen ork att göra nånting!  Har suttit o glott på tv sen ja kom hem troro ja o nu är klockan 20.15.
Finns faktiskt inget att göra i denhär stan på veckorna! Ska kanske ringa mamma snart iaf o kolla vilken tid de va ja jobbade imorgon om de va 15-18 eller om ja virrar igen ^^

Nu tror ja faktiskt jag ska sätta mig o rita på en ny header :P






tebaka..

Hur fan kan man vara för lat för att blogga?! ja de är en bra fråga de men jag har garanterat varit för lat för att blogga sen jag kom hem från thailand! Jag får hoppas på en liten energikick snart :)

Idag gick jag hem till mamma efter skolan, hämtade lite grejer o så. Sen körde jag hem till pappa.
När jag kom hem åt ja först hur mkt som hällst, var svinhungrig! ^^
Sen gick jag o satte mig o pluggade lite för matteprovet. Dock tröttnade jag ganska fort så då gick jag o tappade upp et varmt bad o tände massa ljus på toa :)
Var hur skönt som hällst att bara få ligga o slappna av ett tag!
Nu har jag precis kommit ner från badet o sitter på rummet med tända ljus istället och försöker plugga matte, som inte går vidare bra nu heller! ^^

Jag har iaf entligen beställt ett par nya converes, den här gången blev de ett par vita :) Skitsnyggt!

Annars har dagen varit helt okej, rockweekendbiljett är snart beställt o emil kommer hit innan han far hem, så mer kan man inte begära!













Så fel de kan bli!

Ja verkligen, ibland kan de bli så grymt fel! Skulle nyss försöka avfärga mitt hår, dock glömde mamma häva i blonderingspulvret i flaskan med blonderingskrämen. Jag tyckte jag satt hur länge somhälls med gegget i huvudet men de hände juh aldrig något! Sen när ja inte orkade vänta längre så sköljde jag ur de o sträckte mig efter en handduk, då såg jag en liten silvrig påse på handfatet o läste på den, BLONDERINGSPULVER! Den var oöppnad, så nu får mamma dra på ica någon dag så jag kan göra om de på söndag!
Aja håret fick juh iaf en rejäl hårinpakning i 30 min :P

Dagen annars har varit rätt okej, började 11.30 med kulturhistoria och sen hade vi bara projektarbete efter de så jag slutade 13.50 så då gick jag hem!
Känner mig så duktig nu som går minst en gång om dan, iaf hem från skolan, o till veckan blir de att ta fram cykeln när jag är hos pappa, dit är de för seegt att gå :P

Jag och emil har förövrigt 3 månader idag, ingen vet hur fort tiden går när man har roligt! O jag älskar människan bara mer o mer för varje dag, du är helt underbar människa!










Tidsomställning?!

Ja de har varit väldigt svårt med tidsomställningen för mig nu, vaknade 4.55 igår o kunde inte somna om, va till skolan sen o hade 2 lektioner o sen tillbaka på kvällen o hade mentorssamtal, gick faktiskt bra de. Sen slockna ja vid 9 igår, o vaknade vid 6 imorse, helt av mig själv oxå, måste se till o va uppe lite längre ikväll.
Ja jag har varit så trött så jag absolut inte har orkat skrivit, men nu tänkte jag iaf lägga in någon bild sen thailand, rästen av bilderna kommer ut på facebook :)



















2 dagar kvar...

ja om 2 dagar är jag tillbaka i sverige :(  eller ja de e juh bra oxå för jag saknar emil massvis! Fast ja hade juh gjärna tagit med lite sol tillbaka till vårt kalla land så ALL snö försvinner  o  dom sopar gatorna så jag kan ta ut motorcykeln!

I torsdags var vi iaf och åt en 3rätters middag för anders fyllde 50, va på finaste resturangen på hela koh lanta :)
Skapligt mätt var man efter de kan ja lova!

I fredags låg vi bara o stekte på stranden o så, kommer inte ighåg mer vi gjorde då :P

O idag har vi varit på utflyckt, var på  koh rok o badade o snorklade, såg hur mkt fisk somhellst! De är synd att de inte går o lägga upp bilder härifrån men de kommer när jag kommer hem!
Har varit i stan och handlat idag också, har totalt köpt: klocka, 2 t-shirts, adidas kofta, godis, o en liten grej te emil, 5m tyg och en skräddarsydd klänning, kommer inte på nå mer men jag har sökert handlat ännu mera :P

Imorgon ska vi steka de sista på stranden och  så ska vi gå o äta på en resturang där vi varit ganska ofta med en skitrolig servitör som snackar svenska :P  "Mumsfillibabba"

Måndag då steker vi en timme skanske sen blir de avfärd mot krabi och sedan ett flyg till sverige i 10h...

På tisdag ska ja tvinga emil o va me mig oxå, (bara så du vet) :P

Nu ska ja gå in o duscha  sen blir de sängen!
Orkade inte skriva igår heller för ja va för sur för de vanliga 3-dagars passen till rockweekend är slut :@


Aja Puss o go natt!
Älskar min emil !


16.3

ja idag har der bara blivit stek po stranden, gick till grannstranden forst men den va inge fin so vi gick tillbaka efter ett tag!
Ot lunch o so po stranden idag ockso o sen vart de steka o massage, ingen vet hur fan dom bojde till en e men skont va de iaf!
Nu sutten ja helt inpregnerad i myggmedel, ska snart sova for imorgon ska ja upp 7 *suck*, ska po nogon resa ut till 4 o"ar. Ska simma in i nogon grotta som de var en starnd i, typ 80m o simma :P hossas ja inte drunknar do bara ;P

Aja god natt o ha de so bra i sverige!

Puss <3


15.3

klockan er nu 22.20 o de e fortfarander 35 grader ute :P Det er helt underbart :D
Idag har vi varit po elefantridning, igor vart de hela dagen po stranden.
imorgon blir de non ny strand o sen thai massage po eftermiddagen :) kommer bli skont som nonting!
Min fina rudolfbrenna har oco gott ner so nu ser ja ganska normal ut, tillochmed fott ferg i ansiktet ja! :)
Igor hade vi en kakilacka po rummet kom ja po o idag en odla i duschen som va typ 4 cm med svansen inreknad ^^ skitdullig va den! Even sett en jette ecklig krabba idag o han va po veg ner i migg kne!
O for ovrigt kan ja sega att dom gor jettegoda pinacolada drinkar her :P

Nu kallar sengen so god natt!

elina


11/3

Legat o schteeekt idag på stranden oxå, sen blev de stan en då på kvällen,  blev även till skräddaren för att beställa varsin klänning o sen till en optiker o beställa linser!
Sen gick vi en sväng på stranden o åt o så o så gick vi till nästa ställe o tag varsin dring, jennie åt glass men :P
Igår låg vi oxå bara å stranden hela dagen o sen till stan på kvällen.
Men imorgon däremot blir de en heldag ut på pippiöarna med sol, bad, snorkling och en massa fotoknäppande!

Men nu ska jag ta en snabbdusch o sen sova för vi ska upp kl 7 imörgon ^^

Go natt!

Älskar min emil o ja saknar han! <3


//elina

Thailand!

Det var värkligen värt 10h flygresa! Igår när vi kom var de 34 grader ute o vi  höll på och dö! Idag har de varit 36 grader i luften o vattnet, inte direct svalkande men skönt endå! Har inte knäppt så mkt kort men tänkte endå lägga ut nått, kommer garanterat bli många fler!
Vi har både badat i poolen o i havet idag, vi har ätit på öns bästa fisk resturang, jag åt friterade räkor o ris "mumma" ! Vi har även shoppat lite, blev bara ett par flipfloptofflor idag för jag har så gryymt ont i fötterna men de kommer garanterat bli mkt mer inhandlat! Fanns hur mkt som hällst här typ :P
Nu hinner ja typ inte skriva mer för då tar tiden slut men ska försöka uppdatera så mkt som möjligt!

Gick juh inte o lägga in nå bilder blogg e cp så jag fixar de någon annan dag :)

Saknar emil jättemkt!
Har nog inte saknat nån så mkt som jag saknar han nu <3

Puss o ha de bra i kalla sverige ;P

/elina

1½ h left!

Ja om 1½ timme drar jag från hudik mot gävle, uppsala o sen stockholm där planet lyfter 23.10 mot Thailand!
Har packat klart allt nu tror ja! Hoppas inte ja glömt något ! Då blir de lite panik!  Hela kameraväskan är med iaf, plånboken o passa o allt sånt viktigt är oxå med! Tror även att jag har 7 bikinisar o massa kläder nerpackat!  Ska snart byta om o göra mig iårdning för en 4h bilresa med stop i gävle för att köpa dator åt sys, stopp i uppsala för att hämta upp kil o sen arlanda då!

Jag satsar på en pepparkaksbränna o hoppas jag lyckas!











24h left!

Färgen blev bra till slut, fortfarande rött men nu ser jag inte ut som pippi iaf! De är de viktigaste! Sytt massa tröja har ja oxå gjort sen ja skrev men mamma skulle sy klart den!
Har även tagit ett långt, varmt, underbart bad! Skrubbade mig o gjorde massa lyx, känner mig riktigt fräch nu :P
Sen har ja måla naglarna o så oxå så nu börjar ja känna att de kanske är dax o fara snart! 
Har tillochmed sett lite melodifestivalen idag! :O  De va tråkigt men jag hade inge bättre för mig så!

Nu ska jag aldeles snart gå o sova, annars kommer jag inte upp vid 9 imorgon! Måste hinna städa rummet o så innan jag far o så har jag lite o packa kvar oxå, far till mamma vid 12 så o sen mot stockholm vid 3 :) 
Nu ska jag skriva klart lite småföretagande innan ja lägger mig o så måste jag maila in 2 svenska arbeten och ett engelska jobb :) 

            



Imorgon vid den här tiden lyfter vi :D
Så grymt skönt ska de bli!









Orange?! NEJ TACK!

Är hos mamma nu skulle förga håter brunt o göra ljusare slingor, men eftersom jag var rödhårig innan är jag nu orange i hela håret! Skickade mamma på ica för att köpa en ny brum färg så nu väntar jag på henne o hoppas den räddar mig från min pippifrilla! :P









Kvällen...

Äntligen hemma nu, sov juh en sväng när ja kom från skolan sen vart de kyrkan på info. Efter de kom abbe o hämtade mig o så åkte jag me han o bumbi en sväng på stan.
Nu ska jag snart sova, ska prata klart i telefon med emil bara :) <3

Saknar min emil <3
3 veckor, hur ska jag klara mig utan dig så länge?










LOV :D

Så skönt!!!!! Äntligen sportlov! :D Nu slipper jag skolan, jobbet o sverige i 2½ vecka :D  Längtar så tills vi är framme i Thailand! Fast ja tror inte jag har fattat riktigt än att jag far om 2 dagar, har nog vetat om de för länge för att ja ska kunna förstå de!

Dagen igag har iaf varit seeg! Klev upp för tidigt så ja satt typ o väntade i 40 min innan ja gick te bussen... Skolan va tråkig o vi va halvdöd o skrattade till allt typ ^^
Sen blev de medarbetarsamtal, gick bra de faktiskt o nu sitter ja här, har nyss käkat o tror ja ska sova en sväng nu!  Ska juh ner på kyrkan sen på information om taize resa...







Sängdags!

Nu har jag pluggat en hel del tycker ja, o duktig tycker ja oxå att jag varit fast ja suttit o nördat dator samtidigt!
Datorn följer med till skolan imorgon oxå ska kan jag skriva massa där på engelska lektionen som ja kommer försent till :P

Uppgifterna som ska vara klara innan jag åker, dom som är halvkryssad e påbörjade :P

Rabbit pro fench (stavning?)  [ ]

Who are juh taking to the schooldans?  [/]

Bokrecension på engelska  [/]

En vaker cementblandare (den gudomliga opeln)   [/]

Kulturhistoriprov  [/]



Nu ska ja däremot lägga mig i sängen, plugga den sista kulturhistorian o sen sova!







 


plugg!

Allt detta pluggande kommer hålla mig vaken hela natten! Håller på o skriver 3 engelska uppgifter, 1 svenska uppsats o så har jag kulturhistoriaprov imorgon! Ingen vet hur jag ska orka men de känns som hela lördagen kommer spenderas åt all engesla iaf eftersom jag duger på de! Känner mig iaf duktig som har börjat själv!
Sys ligger oxå här inne o pluggar, hon har nästan mer än mig hon men hennes är nog snäppet lättare! ^^

Lyssnar på lite johnny cash nu oxå medans ja pluggar, han e faktiskt grym! Men är de någon som har någon musik o skänka till mig så är de bara att skicka för jag behöver uppdatera iPoden innan vi far!

Finns så mkt andra gerjer jag vill göra nu istället för att sitta här o plugg juh! Vill till thailand nu (3 dar kvar), vill på rockweekend, vill till lyxele o träffa emil, saknar han redan! O så vill jag till frankrike igen oxå!  Blir nog de den 7maj om jag får ledigt! :)

Vara bungalows på bilden i thailand!
'









Fotolektion!

Sitter på fotolektion nu, har ingen lärare som vanligt för han e vell o fikar! Har iaf skrivit ut 4 bilder nu o håller på o gör en passpartue eller va de nu heter :P
Sen blir de ica när jag slutat o så fara hem o sova o plugga till 1000!
Ska ta o gö nå vettigt nu!

Alice in wonderland!

Hemma från bion nu, den var faktiskt bra, bättre än jag hade förväntat mig iaf!
Nu blir de äpple och ett glas jordgubbs proviva o sen kallar sängen!










Dagen...

Hemma nu en stund, skolan idag va tråkig men sen åkte jag o mamma ner på stan, mötte upp sys o gick på banken sen apoteket där ja köpte rengöringslotion och ansiktsvatten. Sen skjutsade vi hem jennie, jag o mamma va på körskolan o körde, hem o hämtade jennie o så på ica o köpa hårförg :) Färgen hette typ mörk gyllenblond, men den blir nog brun på mig hoppas ja! :)  Senh vart de även dollar o köpa godis o ett par örhängen som jag ska paja :P
For även på elgiganten o skulle kolla dator åt sys men dom hade ingen så då for vi hem :)  O jag körde överallt, Duktig ja :P

Ikväll blir de bio med 3 av tjejarna, blir alice i underlandet, hoppas den är bra annars går ja hem :P

Den här förgen blir de på håret :)











Modevisning !

Ja idag har jag knappt hunnit hem förns nu, efter skolan frog jag ner på stan o köpte en dataväska! I Love it! Sen åkte jag med anna hem så jag var hemma 16.45 kanske, då slängde jag i mig lite mat, tvättade hådet o for tillbaka mot stan för att sendan vara modell för JC för 3je året :)  Var där 17.30, modevisningen började 19.00 o så har jag nyss kommit hem, var kanske hemma halv 10 eller något! Har varit en lång men slapp dag !


Jag o mattis, 2a ingången!


Emelie o julia, 2a ingången för cafe7  (emelie hade sys gamla kjol)


Posebild! Men ja älskar dom kläderna! O speciellt brillorna o västen!
Dock e ja fattig just nu!  Tänkte nästan sno hem dom ;P










Boooring...

Sitter o har riktigt tråkigt nu! Kom på att jag inte kunde måla naglarna heller eftersom de är modevisning för JC imorgon o då kan jag inte ha röda naglar ^^  Aja har suttit o kollat runt lite på internett nu o så lyssnar ja på hög musik från spotify så jag har sjungit så mkt så jag har ont i halsen xD  Men ja fortsätter sjunga endå :P  Ska nog ta en stor kopp te snart iaf! Gott Gott!
Nu ska jag kanske ta o skriva på min svenska uppsats "en vacker sementblandare"  Faktiskt en rolig uppgift :P

En sån här dataväska ska ja köpa imorgon :D  Fast de blir kanske en svart, inte bestämt mig än!
Gina trickot 249:- iaf!











To do i veckan!

Nyss bytt om till mjukisbyxor, sitter o har ont i magen o vill gå o sova! Sov hos emil inatt o han hade första alarmet på 5.40 typ ^^ Men ja fick juh iaf va me han ett tag o de e ja gla för! :) <3 Hans syster kom in o hämtade mig i stan för han höll på o lägga golv :P  Åkte 7.10 bussen till skolan idag med johanna o jessica o sen slutade vi 11.30 för de var elfel i den salen vi skulle vara efter!
Ska vell gå o ta en alvedon nu o måla naglarna eller något för att fördriva tiden...

To Do i veckan kommer här först iaf!

Måndag: Sova

Tisdag: modevisning på jacobsgården

Onsdag: övningsköra o bio med tjejerna

Torsdag: Sjukgymnasten

Fredag: plugga de sista 

Lördag: SOVA!

Söndag: THAILAND :D






RSS 2.0