Torsdag!

Kom hem kl.6 imorse ! Kom hem 1 första gången efter att mamma hämtat mig borta på öster, tog moppen ner på stan sen vid halv 3 och hjälpte alida o dennis hem med johanna ! Sen vid 3 halv 4 kanske for ja upp på öster igen ^^  O så hem vid 6 då! Klev upp vid halv fyra idag för ja va så trött!  Då bara döade jag ett tag och sen vart d att fara till pappa för att fira för tidig födelsedag! Fick 1000 kr och en 70% chokladkaka !  Sen for jag till lava och hämtade lite mary kay grejer åt mig och tjejerna :)  o sen hem o nu sitter jag här ! Eller ja jag har hunnit gjort ett armband, ett halsband och kladdat lite på en tröja oxå!  Kommer bilder på de nångång, aningen imorgon eller när ja kommer hem igen ! För imorgon far faktiskt jag till undersvik igen för 3dje året irad och firar min 17 års dag där :)  men de är de värt för undersvik är mysigt !  O min tur måste ha vänt nu ! De är ja helt säker på, för I Think I'm In Love ^^  De är de som är jobbigast med att fara till undersvik! Kommer sakna alla i hudik !  <3  



Bjuder på bild från förra året i undersvik :)  De är så mysigt!

Nu ska ja sova! Kommer förmodligen inte skriva nu på ett tag! Kommer hem den 8 augusti innan dess har jag inte tillgång till dator! Men ni får järna vara sociala på mobilen hela dagarna ! 0738384852 !

Pöss o God natt ! <3

Härlig dag endå !

Hade ställt klockan på 10.30 idag för ja skulle jobba kl 12! När klockan ringde på telefonen stängde ja av de och hade bara ett sms där de stog "skål" i ^^ de var självklart Ante som var i rättvik och söp! Har inte hört nått om ikväll heller så nu är de annat planerat! Aja kom på jobbet iaf o jobbade 20 min, sen frågade Elin mig om jag ville gå hem för de räckte med folk! Svarade såklart ja så då for man hem o åt sen vart de till enånger och långvind för att fika ! Fick även hem min bikini från cheep monday idag :) nu är ja lycklig! min tur har värkligen börjat vända! Har juh gått ner 2 kg oxå på 2 veckor så ! Hoppas de fortsätter i den takten :) Nu är jag trött på skitvädret bara, tycker de kan vända och bli sol nu oxå när jag kan vara ute i 2 veckor!









Men nu ska jag ta o göra mig klar sen far jag ner på stan en sväng :) ni får va sociala om ni vill, ja lovar!
De åskar även nu kom ja på o de e mysigt!

PössHej :)

Måndag!

Kanske vart lite för sent ändå igårkväll! Var ganska död när jag kom på jobbet!  Jobbade 11.30-16 idag och sen bar de av hemmåt och duscha o så ! Sen vart det ner på jobbet igen på provsmakning av de nya vi börjar med imorgon :)  KOmmer börja med lit italienska grejer, kycklingbörgaren är jättagod ska ja säga! Den blir de till lunch imorgon! även mosarellaspripsen! Och glassen var inte dum den heller! Cornetto börjar vi med nu! Men marengswichen blir kvar den oxå ! Sen åkte jag hem efter de igen och provade lite kläder som kommit :)  Fick en cardigar, en t-shirt, en väska och 2 BHar... En av dom ska tillbaka annars behåller jag resten :D  O nu sitter jag här då ! Har suttit här ett tag men!



Cardigan :D



T-shirt :D



Och en skitsnygg väska :D



Ska försöka lägga mig innan 3 inatt faktiskt även om jag inte börjar förns 13.00 imorgon !
Pöss o god natt!

Galen helg ^^

I fredags började det med tjejkväll hos jessica, det var jättemysigt och sen tog vi bussen in till stan och jag sov hos "jessica" sen!  Lördagen vart bara seg va hemma vid 1 kanske o då vart de datorn o duscha o göra sig iårdning för ny kväll! Åkte ner på stan och täffade alida, dennis och nån till vid 8, gick omkring o ja flick sitta själv och så ut med massa dreggel ^^  ! Sen kom iaf jonas, ante, erik och pernilla ner och va lite sociala! Även nån äckelgubbe som skulle kramas massa!  Vi satte oss på en parkbnk o drack lite, sen hade vi tydligen gått till statiol  och jag hade låst in mig på toa ! Inget ja mins dock! Vet bara att jag kommer dö nästa gåg jag måste fara och tanka!  Åkte med bussen till iggesund sen, jag hade tydligen hoppat av för tidigt oxå så vi fick gå en bra bit extra ^^   Väl hemma hos jonas hade ja deckat på hans säng i 2h och då hade lillråttan o pernillas lillebror kommit dit!  Han hade tydligen försökt fått i mig lite mer drickbart oxå ! Men de gick inte så bra, o sen sa jonas åt dom o låta mig va så!  Efter jag hade vaknat vid sådär en 5 så gick vi till dennis och skulle sova me då var de dennis som va värst! Hade nyktrat till ganska ordentligt då efter ett antal liter vatten ! Sov på soffan där ja och alida o han på andra sidan rummet! Klev upp vid 5 sen på eftermiddagen och väntade på skjuss in till stan igen av anders, hem och duscha och sen äta! Hade inte ätit nått på 24h! Vart äggröra och bacon när jag kom hem, orkade inte göra något värre!
Nu har jag packat iaf och sitter hos mamma, jag mår bra nu igen är bara en aning trött!  Ska sova nu för jag ska upp o jobba imorgon!

GoNatt o Pöss!


Måndag!

Okej jag har grymt tråkigt nu! Det här är nog den tråkigaste kvällen sen i torsdags! Har jobbat idag iaf 11.30-16  och självklart åkte jag på jobb imorgon och jag som skulle på stan o kanske ta hål i naveln!  När ja kam hem idag så vad de ingn hemma dom hade dragit till sundsvall så ja åt lite och fuskade såklart och tog en bulle ^^ Sen for jag till mamma och lagade min väska... och sen hem till pappa igen och bara ha allmänt skittråkigt! Har även beställt kläder idag ! En skitsnygg tröja(bilden), en väska(bilden), 2BHar och en cardigan! Hittade inge kort på de andra!!  Och nu sitter jag och väntar på att syster ska komma hem så jag får gå o lägga mig någon gång! Har även snackat lite med Ida idag de va ett tag sen :)   Även med annat trevligt folk oxå !!  Ska gå o göra mig klar för sängen nu så de bara är att tippa omkull när syster kommer!!

 



GoNatt o Pöss!!

kvällen/dagen

Gårdagen blev inte riktigt som planerat! Den blev bättre! :D  For ner med alex och anja vid 10 typ,  träffa på alida o sirre sen! Vart att man va med dom hela kvällen ! Träffade å¨massa annat trevligt folk oxå! Typ Jocke, erik, jonas, dennis,carro o såklart öhman :) Träffade massa annat folk oxå men ja orkar inte skriva alla :) Blev att man vart kvar lite längre än planerat oxå! Tänkte dra hem vid 1 men då träffade på lite folk vid chevan så då vart man kvar o snacka till 2.30 :) Men trevligt va de!  Synd att man va så trött idag på jobbet bara! 

Blir nog att pierca naveln på tisdag iaf, även fat de är rötmånad men ja vill ha!!!!

Ska sova nu snart så go natt !
Pöss

Cruising !

Har jobbat nu hela dagen och ikväll blir det en skön kväll på stan med trevligt folk och snygga bilar :D  Ska snart fara ner bara jennie kommer hem från jonas ! Ska då träffa alida och sirre ! Sen kanske man träffar på massa annat trevligt folk oxå!  Det är bara och höra av er om ni vill vara sociala! 073-8384852, världens lättaste nummer!
Nu ska jag fixa mig de sista sen syns och hörs vi :)

Pöss!

SovDags!

Är grymt trött nu och linserna skaver i ögonen! Ska snart gå och sova för jag ska upp och jobba imorgon vid 11!
Färgen vert iaf okej! Den vart väldigt röd men de går nog snart ur! Hade velat haft lite mer brunt med i de! Har nog även bestämt mig för klippning så snart blir det att ställa sig framför spegeln :D 
Middagen och buset vart iaf lyckat! Vart lite av varje men det var grymt goda kycklingspätt som vanligt med jordnötssås! Till efterrätt vart de både pannacotta och cheeskake, åt självklart av båda + massa jordgubbar, annanas och vattenmelon! Manna hade plockat 3liter jordgubbar ur vårat lilla land imorse o goda är domm oxå! ^^

Nu ska ja sussa! Blir lång kväll imorgon oxå!

Pöss

170709!

Nu är det inte många dagar till jag far på konfirmandläger igen :D o inte många dagar tills jag fyller år heller :D  Jag längtar !!
Vaknade av att det var en 1 åring i huset som lät en hel del! Då var klockan 9 men kom inte ur sängen endå förns 12, jag låg o lyssnade lite på musik och så !
Sen röjde jag lite på rummet, köpte hårfärg, och nu är jag hos mamma med färgen i huvet :)  Det blir rödbrun igen, jag trivs i rött ! Kommer bild på resultatet senare!
Snart kommer moster, oskar, frida, viktor o theres oxå... vi ska göra lite bus och middag för mormor och morfar :D  Sen senare ikväll kanske jag far ner och träffar tjejerna i stan, dom skulle in på g-festen men jag tänkte inte gå in sparar mina pengar till nästa helg istället !
Imorgon är det även cruising! Kommer bli nice! blir antagligen tjejerna då o sys!  <3 på de!
Nu ska jag gå o skölja ur färgen ^^ Jag hoppas det blir bra !  O jag hoppas  på supergod mat ikväll oxå!

Kan även medela att jag redan gått ner 1 kg med den nya maten, o då har jag ätit i en vecka bara  :D

Pöss!

Trött!

Okej nu är klockan 2 på natten så jag ska snart gå o sova! Men jag tycker ändå jag har hunnit mkt idag! Tvättat moppen lite, sytt klart klänning och kört gocart mm. Har mäst legat och tittat på tv nu oxå hela kvällen så har varit ganska slött! :)



Pöss o gå natt!

en vecka nu!

Nu har jag ätit konstigt i en vecka ^^ De går faktiskt jättebra o man har inge sötsug över huvud taget! Mamma har gått ner 1½ kg nu på en vecka de kan man juh hoppas på att jag oxå gjort !  Nu sitter jag iaf och lyssnar på åskan o när det regnar! De är mysigt ! Sen så är Mia o David här oxå anna kusin o pöjk!  Kanska far till mamma o syr klänning senare man vet aldrig! Tråkigt har jag iaf, så är de någon som vill vara social får ni gärna vara de! Oj åskan är nog precis ovanför oss nu de mullrar som nånting!! ;)

Pöss skriver mer ikväll om ja orkar! ^^

Dag 6

Den här dagen har gått ganska så fort faktiskt! Började jobba 12 så klev upp och gjorde mig klar vid 10.30.  Jobbade till 4 och sen for jaf till mamma och provade klänning... Mamma ska ner och köpa resår imorgon och sen går den att sy klar :D  Ska jobba imorgon oxå så då far jag oxh fållar den och syr dragkedja efter de!  Imorgon blir det även bio men tjejerna! Det gillas :D  Det blir Ice age 3 !  Nu sen jag kom hem från mamma har jag inte gjort mkt... Ätit lite och varit social med sys och Avesta o så bara !  Ikväll blir det nog bara att ta de lung och sova ganska tidigt eftersom de blir jobb imorgo oxå...  Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite VeckoRevyn och snacka lite med Johanna :) 




Kände mig nästan lite gullig i håret imorse! Helt lockig o så... De är inte varje dag de inte! ^^
Ignorera mitt ansikte på bilden jag var jätte morgontrött!

Pöss

130709

Slapp dag idag som vanligt, skulle ha jobbat men jag slapp de oxå! Blir jobb 4h imorgon iställer 12-16! Hade ställt klockan på 11 imorse men klev inte upp förnans 12 endå! Åt lite äggröra och bakon. Sen vart de att göra sig iårdning o så, resten av dagen har jag mäst legat och läst, har läst ut en bok nu bara idag... Partyprinsessan heter den o är 7de boken i En prinsessas dagbok. Åt även jättegod tackopaj idag, ur LCHF-kokboke... finns faktiskt en hel del gott där även fast man inte får äta någon potasis eller så... men jag kännermig faktiskt mkt bättre i magen redan! (och ja jag fuskade o tog en bulle idag, men vem kan säga nej till annas nybakade bullar lixom?!) Har även hunnit slipa tavellisterna idag, blir kanske att jag målar dom imorgon eller på onsdag... om ja hinner efter jobbet! Ska till mamma nått och hinna sy klart klänning oxå! =)
Nu har jag iaf precis kommit ur duschen och jennie ska snart få göra 5 inbakade flätor i mitt hår så jag blir lockig över natten, orkar inte platta och krusa nu varje dag på sommaren! Men men nu ska jag ta lite jordgubbar och mjölk innan ja lägger mig, blir en tidig kväll ikväll iaf!

Pöss


(inte orkat knäppt nå kort på mitt nystädade rum en så vi får se om de kommer nåra) ^^

120709

Klev ur sängen vid 1 idag, tog mig en riktig somvorgon! Sen for jag till mamma och fållade gardiner och provade lite klänning som va aldeles för stor ^^ !  Sen när jag kom till pappa ställde jag mig och strök lite och totalstädade rummet! Satte upp 2 tavlor och 2 krokar på väggen oxå.... imorgon tror jag att jag ska ta och måla tavellisterna oxå som ska upp så det blir klart någon gång! -for och jobbade sen iaf vid 19 och fick jobba över såklart, måsta göra klart matsalen innan jag fick sluta... jobbade till 22.15 iaf!  Nu sitter jag hemma igen och har nyss fikat lite... Ska snart gå o duscha och sen blir de sängen på en gång!!!  ^^ Bilder på mitt nystädade rum kommer imorgon ^^


Pöss o go natt!

Dag 3

Idag tycker jag att jag har hunnit med mycket! Började dagen med att vakna halv 8 kanske av att någon var ute i köket och stökade, låg och väntade på att klockan skulle ringa men orkade inte vänta tills 9 så jag klev upp endå! Gjorde mig irdning, gjorde äggröra och bakon till frukost och sen for jag och jobbade vid 10.30! Träffade på både Erika och Rickard på jobbet de va ett bra tag sen man träffade dom.... Sen for jag hem vid 3, Åt lite fil och nötter till lunch och sen satte jag mig och gjorde klart min tavla =) Är ganska nöjd faktiskt även om texten vart "lite" sne! ^^ Har även hunnit byta hissgardin i ett fönster och efter jag har ätit ska jag och syster kanske ut och cykla om jag inte far till mamma och fållar gardiner istället ! Snart mat iaf och nu blir det grillade fläskkotletter och hemmagjord beasås... om anna nu lyckas med den... ^^



Tavlan iaf på bilden som jag gjorde klart nyss!! ^^ Det står med guld på brun botten i olika nyanser iaf!


Pöss!

hehe!

Nu har jag nyss ätit och gissa vad?! Jo de visade sig att pappa och anna oxå börjat äta enligt LCHF en dag innan mig och mamma så nu blir det enkelt att hålla koll på vad man äter! O de bästa, Jag slipper laga egen mat! =D 
Nu sitter jag och har tråkigt, lyssnar på lite musik och funderar på om man ska börja måla på en gammal tavla som aldrig blev klar! ska måla lite kanter och skriva med guld på den! texten blir "Fashion if fun, Fashion is me!

Pöss!

100709!

Nu har jag börjat med nedräkningen tills jag fyller år =) ! Det är bara 24 dagar kvar sen blir man 17 ! Hade tänkt mig att vara 2 kg lättare då men det får vi se hur det går, Det är skitväger ute så det gårr inte så bra att träna! Är hos pappa nu oxå så kan inte sätta mig framför någon ymaskin och sy klart klänningen heller! Det går faktiskt bättre och bättre att äta maten jag bytt till oxå ! Åt fil med nötter i imorse det var riktigt gott! Till lunch blev det stekt ägg, bakon och korv. Även grönsaker då! Vi får se hur det blir den här veckan med maten! Får försöka få in anna på samma grej ^^

Nu ska jag ta och beställa lite kläder ^^ Det är super rea på nelly.com! Ska även beställa en bikini och 2 par solglasögon från caliroots.com och topstreetwear.com! Där har ni förslag på 3 sidor med snygga kläder! Dom 2 sista är nog lite mer hiphop stil på kläderna men matchar man rätt blir de riktigt snyggt oxå!





Bikinin jag ska köpa på bilden ^^ Diggar den eftersom det är dragkedja fram! Det är märket Cheep Monday och kostar 249 kr =)

Pöss

Dag 2

Andra dagen nu med LCHF maten... Till frukost blev det grekisk yougurt, grädde och vattenmelon! Det var inte de godaste jag ätit men de gick ner! Till lunch vart det äggröra och bacon och till middag vart det grilladkyckling, stekt vitlök, morötter och coslov (stavning). Blev äver lite fil, blåbär och mysli till kvällsfika!
I övrigt idag har jag mäst varit yr idag! Men har iaf sytt lite klänning och den börjar bli klar nu! Bara mamma har klippt sin klänning så jag kan ta lite tyg av henne, och vi har köpt dragkedja så är den oxå klar :) Det kommer en bil på väskan nu oxå ^^ den ja sydde häromdan! Kommer även en bild på vad jag inhandlade förra vecka för mina utlandsresa! Det blev ett par shorts, ett linne, en solhatt och en sjal/halsduk! känns som om allt kommer komma till nytta i både tanzania och i thailand!








Pöss o go natt !

LCHF!

Började dagen mad att sova över 30 min så mamma fick komma o väcka min när de var frukost för jag skulle upp o jobba! Har vaknat var och varannan timme inatt så har inte sovit särskilt mkt! Började även äta enligt LCHF idag, det var lite konstigt att gå från att äta fil o mysli till frukost och äta äggröra med grädde i, bacon och kryddig korv! Måste även börja dricka mjölk igen och de kommer bli väldigt konstigt efter ett år med bara vatten! Lunch vart de ingen eftersom jag jobbade o inte hade någon rast! Men sen å lagade jag och mamma middag när ja kom hem, vart lax med gorgonsola ost i ugnen sen morötter med nån sås av olivolja, vitvinäger, villök och persilja! Det gick faktiska att äta! Från och med nu blir det inget socker heller! Fast jag får iaf äta mörk choklad, bär, och grädde och sånt =D ! Lite konstigt men! ! Det är lite konstigt att ställa om sig! Får inte ära nå potatis eller spagetti o sånt till maten heller! så nu blir det fisk/kött och grönsaker för de mästa! Har även börjat ut och gå nu varrannan dag med mamma men vi får se hur det blir hemma hos pappa, kanske tar mig en sväng på cykeln eller nått! Får se hur det går med maten där oxå... O nä ja äter de inte i bantningssyfte ja äter de för min mage ska bli bra igen! Sen är de juh alltid bra att man går ner i vikt av de ^^

Men nu ska jag sätta igån och diska och städa lite de kan behövas! Har inga skedar rena -.- Även att man inte sen mitt köksbord typ^^ så städas behövs de oxå! Sen ska jag gå in o göra egen glass(de får ja faktiskt äta) !

Pöss o hej leverpastej(oxå tilllåtet) ;P

060709!

Jag sitter hemma och har skittråkigt! Vart jobb hela helgen fast ja igentligen bara skulle ha jobbat igår! Var även upp till Sundsvall i lördags kväll o lyssnade på Ledin o Hammerfall ! Riktigt bra a dom! Sitter även o lyssnar på Ledin nu o drömmer lite! Va på stan idag oxå föresten, Köpte ett par badshorts o ett knallgult linne! Kommer bilder på de sen! a även på stan förra veckan nångång då köpte ja mig en solhatt och en sjal att täcka axlarna med ^^ Även fast de e 4 månader kvar så har ja börjat planera ^^
Ska dra till gnarp någon dag oxå och då blir de inhandling av massa tyg :D ska sätta igång o sy mig en ny klänning och en väska iaf! Har du nån ide på en klänning så säg till!!


Pöss!

030709!

Kom på igårkväll att jag skulle till oprikern idag o beställa nya linser! Fick då ett par nya solbrillor oxå för 430 kr från polaroid :) Sen vart de handelns dagar en sväng med mamma o så va jag på åhlens o köpte en sjal o en hatt till tanzaniaresan... kan va bra o ha nått på huvet då! Sen vid 3 när ja kommit hem ringde jonas o fråga om jag kundejobba mellan 16-20 så då gjorde ja de... Nu sitter ja hemma igen o har ätit både mat o glass,jordgubbar o chokladsås :) Imorgon blir de upp o jobba igen... Sen blir de Ledin i s-vall!! Fick juh inge sällskap ikväll så då far ja upp imorgon istället med mor min !

Förövrigt så saknar ja en viss person men de fattar nog inte den! <3 Mitt liv e upponer!! O mitt självförtroende ligger somvanligt på botten med de ska vi ändra på!!



Pöss!!! <3

010709!

Nu är de ny månad nu  tar vi nya tag :D   Solat o badat i poolen idag o sen fick ja ett sms a jessica o då skulle vi gå på stan idag med tjejerna istället för imorgon så då for jag ner o mötte dom vid 3 kanske o då vart de shopping! Fast jag köpte bara en shorta och ett halternecklinne! Sen vart de till o jobba då på kvällen mellan 19-22 ganska lungt va de fast de va varmt!!! nu ska ja snart ut o ka lite bil o sen blir de sova!!!!  :)



Pöss!

300609

Okej ja erkänner igen ja e aldeles för lat för o skriva här hela tiden! Idag har ja bakat jättechokladmuffins iaf, o goda vart dom!! Imorgon blir de hemma o sola hela dan o bada i poolen :)  o så jobba på kvällen mellan 19 o 22 !
sen torsdag blir de stan me tjejerna o sen är man bjuden på middag på kvällen! fredan spenderas nog oxå hemma i poolen o sen drar me te sundsvall på kvällen o sen backyard babies... nån som ska med?!   o lördan blir de kanske power meet, e riktigt sugen på de eller så blir de gokart o innerstön med tjejerna! :) sönda blir de sola o bada igen o jobba på kvällen!  Blir en kanon helg dehär! :D  Fast antagligen en nykter en! "/ 

Pöss

RSS 2.0